היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות יקרות אולי מישהי כאן מעל גיל 40? כלכך רוצה לחלוק עם מישהי בגילי את הנסיון שלנו להביא ילד בגיל הזה.....
3 תגובות
עמוד 1
הי האם יש לך עדיין מחזור? האם היית לפני כן אימא? אל תתבישי לפרט. אם אין לך בעייה כלשהיא ואת דואגת לגבי גיל, אפשר לעזור לך עם תרופה טבעית, אין לך מה להפסיד, הכנת התרופה עולה 200 ש"ח, כשתכנסי להריון תתני לבעלת התרופה מתנה כספית סמלית. זה הכל
לילי מעולם לא היו לי בעיות תודה לאל... יש לי 3 ילדים והחלטנו להביא עוד ילד. רציתי לשמוע קצת חוויות של בנות בגילי איך הם עברו את ההריון והכניסה אליו. אתמול בבוקר היה לי כתם חום חד פעמי בתחתונית כנראה השתרשות. מחר או מחרתיים אני אמורה לא לקבל מחזור. בחילות יש כאבים מטורפים בחזה כבר מעל שבוע והיום כבר שלשולים... מקווה שמחר בבוקר בדיקת הריון תראה תוצאה חיובית.
תהני מהחיים שלך, הם לא נמדדים לפי גיל, אבל לפי כח, אם את עדיין מרגישה כח, אזה אל תפסיקי להרות.