זופרן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

    אני בשבוע 13 ועקב שליש ראשון קשה אני לוקחת זופרן (אחרי שהפראמין לא ממש עזר) והוא אכן הפסיק את ההקאות והבחילות אבל גורם לי לעצירות (וגם כאבי ראש ועייפות).

    השאלה שלי היא איך כדאי להתמודד עם העצירות? כמובן שאני מכירה את הדרכים הרגילות, אבל הגוף עדיין רגיש ואני פוחדת להתעסק איתו עם מאכלים מאתגרים.

    אשמח לטיפים... תודה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה