בדיקת הריון ביתית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, רציתי להתייעץ -
    הפסקתי גלולות באוקטובר האחרון, קיבלתי מחזור ב27.10 ומאז טרם קיבלתי. הייתי אצל רופאת הנשים , אמרה כי כנראה יש לי שחלות פוליצסטיות. כרגע אני נמצאת בירח דבש בתאילנד, לפני מספר ימים ביצעתי בדיקת ביוץ התוצאה הייתה חיובית, אתמול ביצעתי בדיקת הריון מקומית התוצאה יצאה 2 פסים - כאשר הפס של T יצא חלש לעומת הפס של C שיצא ממש כהה. (אך בפועל במבט ראשוני רואים ממש 2 קווים). לאור ההתלבטיות ביצעתי עוד בדיקה נוספת אתמול בערב והתוצאה יצאה זהה וגם היום בבוקר, ביצעתי בדיקה עם השתן הראשון של הבוקר ואכן התוצאה גם הראתה 2 פסים אחד חלש יותר והשני כהה. מה משמעות הדבר? תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

המשמעות היא שאת בהריון

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה