פשטידה בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני בתחילת הריון. עדיין לא סגורה על המאכלים המותרים. אתמול אכלתי פשטידת תירס , הפשטידה נאפתה כחצי שעה בץנור בחום של 250 מעלות. נשרפה מעט למעלה ובפנים היתה רכה ( יש בה גב"צ ושמנת וביצים) . והיום חשבתי אם בכלל בסדר שאכלתי??? מוטרדת
1 תגובות
עמוד 1
  • בוקר טוב!

    קשה לענות על שאלתך בצורה מדוייקת. ההנחיות אומרות שיש להימנע מביצים שלא בושלו עד הסוף. לפי מה שאת מתארת, אפייה בחום גבוה למשך חצי שעה אמור לבשל את ביצים בצורה מספקת ולא אמורה להיות בעיה.
    ייתכן לפעם הבאה יהיה עדיף לשים את הפשטידה על חום בינוני (180 מעלות) למשך זמן רב יותר לעומת על חום גבוה מאוד מה שעשוי באמת לשרוף את החלק העליון ואולי לא לבשל מספיק את הבפנים.

    בהצלחה,

    עינת כהן

    תזונאית קלינית

    https://www.facebook.com/einatcohen.vegan.nutrition
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה