מרגישה מתוסכלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי , ניסינו פעם ראשונה מאז הפסקתי את הגלולות . זיהיתי את הביוץ בוודאות לפי ההפרשה והכאבים באותו יום היינו אסורים ולמחרת טבלתי ומייד אח"כ ניסינו וגם יום למחרת ....
    הייתי בטוחה שנקלטתי .... הרגשתי מיום למחרת בחילות וכאבים בשד וכו .. והיתה לי מין אינטואציה כזו כאילו הרגשתי שכן .. שאני בהריון ... אבל לצערי המחזור הגיע בדיוק ביום המשוער ...
    מרגישה מתוסכלת .. אולי אני לא יודעת מספיק , אולי ללכת לגניקולוג ולקבל משו לדחיית הביוץ ..... אולי משו בפוריות לא בסדר ...
    אני ככ רוצה הריון ... איך מרגיעים את הרצון הזה כדי להצליח פעם הבאה ??
    ואיך זה שחברות שלי התחתנו ומייד אחרי 9 חודשים נולד ילד ... ולי זה לא קורה בפעם הראשונה ???
    מרגישה שצריכה עצות ממנוסות
    תודה מראש
2 תגובות
עמוד 1
  • אוי.. אם תדעי כמה נס צריך בשביל שזה יקרה ביום ספציפי.. ויקלט הריון ויחזיק..
    אם את טובלת אחרי ביוץ אין ספק שכדאי מאוד כדורים דוחים ביוץ
    ולהירגע ..
    אישית לקח לי להיכנס להריון ראשון מיד, להריון שני 11 חודשים, ואני מנסה עכשיו כבר 3 חודשים ועוד לא הולך.. בסוף זה יצליח בע"ה
  • מאמי את רק סיימת גלולות ..
    תני לגוף לעשות את שלו .. הלחץ הנפשי הזה לא תקין !
    ובטח לא להסתכל על אחרים .. כל אחת בזמנה .

ממליצה לך להרגע לנשום ..
    ובעז"ה שתקלטי במהרה !!!

ולא הכל הולך מהר , תנסי להרגע ולא לחשוב על זה ..
    וזה יגיע שלא תצפי .

והביצית מחזיקה עד 48 שעות .. אז את לא צריכה עדיין כדורים לדחייה .
    ממליצה לך אולי ללכת למעקב זקיקים ולראות בוודאות כי ההפרשות לפעמים מטעות ..
    תנסי חןדש אחד ובעז"ה שבאותו החודש תקלטי !!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה