פער בין גודל העובר לשבוע הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    קרה למישהי בשליש הראשון שהיה לה פער גדול יחסית (קרוב לשבועיים) בין הגודל של העובר לשבוע שבו היא היתה? (כשלעובר יש דופק כמובן).
    חשוב לציין שאני יודעת בדיוק מתי היה הביוץ שלי ככה שזה לא עניין של ספירה לא נכונה..
7 תגובות
עמוד 1
  • היה לי פער כזה בהריון הראשון, תיקנו את תאריך הווסת האחרונה אבל ההריון נפל בשלב מוקדם.
    מאחלת לך הריון תקין ומשעמם!
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי Badolina

היה לי פער כזה בהריון הראשון, תיקנו את תאריך הווסת האחרונה אבל ההריון נפל בשלב מוקדם.
    מאחלת לך הריון תקין ומשעמם!

היי,
    כשראו את הפער עדיין היה דופק?
  • כן, מהפעם הראשונה שראו עובר עם דופק ראו שיש פער.
  • היה לי ככה בהריון הקודם ותיקנו בשבועיים קדימה בסופו של דבר ילדתי בשבוע 38+5 לספירה המתוקנת כך שזה פחות או יותר באמצע. כך או כך התיקון נועד למעשה למנוע זירוזים מיותרים בשבועות המתקדמים ואין לזה כ"כ משמעות כשההפרש נשמר מבדיקה לבדיקה.
  • לי זה היה וילדתי תינוקת iugr
  • שירה יקרה,
    אל דאגה!
    בהריון הראשון היה לי פער שהעובר היה קטן יותר והזיזו לי את התאריך קדימה, נולד בריא ומקסים.
    בהריון הנוכחי היה לי פער של 3 שבועות כשהעובר גדול יותר - הזיזו לי את התאריך כמעט חודש (!!) אחורה! עכשיו הכל תקין, ובעזרת השם יוולד בעוד כמה חודשים.

הכל יכול להיות
  • למען האמת לפני שבועיים ההריון הפסיק אבל אני מניחה שגם יכול להיות פער והכל תקין כמו שאת אומרת.
    ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי riniol

שירה יקרה,
    אל דאגה!
    בהריון הראשון היה לי פער שהעובר היה קטן יותר והזיזו לי את התאריך קדימה, נולד בריא ומקסים.
    בהריון הנוכחי היה לי פער של 3 שבועות כשהעובר גדול יותר - הזיזו לי את התאריך כמעט חודש (!!) אחורה! עכשיו הכל תקין, ובעזרת השם יוולד בעוד כמה חודשים.

הכל יכול להיות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה