בוקר טוב לכולם, שאלה לגבי בדיקת הריון-חשוב: - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • המחזור מאחר לי ב-7 ימים, כשהייתי באיחור של יומיים עשיתי את הבדיקה (2) שמראה תוצאה גם 4 ימים לפני המחזור , שתיהן יצאו שליליות. אתמול שוב עשיתי בדיקה ויצאו לי שני פסים כמובן שאחד חזק והשני חלש חלש ממש כמעט בלתי נראה ועכשיו בבוקר עשיתי שוב ואותה תוצאה פס ממש ממש חלש אבל הוא שם??. אני יודעת שפס זה פס .אני כרגע בת 40 . השאלה שלי אם במידה ובע"ה אני באמת בהריון, בשלב זה של האיחור לא אמור להיות פס חזק וברור? והאם עצם זה שהפס חלש מראה על משהו לא תקין??? אשמח לתשובתכם על כל השאלות ואם יש מצב שאני לא בהריון גם אשמח לתגובה, תודה ויום מקסים לכולם????
3 תגובות
עמוד 1
  • פס זה פס זה פס.
    אם יש פס יש הריון אז קודם כל מזל טוב :)
    בשלב זה כבר לא הייתי בודקת עם מקלון אלא ניגשת לבדיקת דם וחוזרת עליה בהפרש של יומיים כדי לראות הכפלה וקובעת תור לשבוע 7-8 לבדיקת דופק.
    בהצלחה!
  • כמו שבדולינה אמרה פס זה פס...כמובן שהכי טוב זה לעשות בדיקת דם או אפילו אם נשארה לך עוד בדיקה ביתית תעשי עוד יומיים ותראי אם הפס התחזק. אולי היה לך ביוץ מאוחר.....בכל אופן מכירה הרבה בנות שהתחילו הריון עם פס בלתי נראה אבל כל עוד הוא מתכהה אז זה סימן מעולה. אם בטא מכפילה את עצמה כל יומיים אז זה בשבדקת יום אחרי ועדיין היה מאוד בהיר לא מעיד על כלום. בהצלחה ותעדכני!
  • הייייי !!
    מזל טוב ..

אני יכולה להגיד לך ששני הריונות שלי התחילו עם פס חלש

היום אני בהריון שני
    ולקח לי חודש + איחור עד שגילו אותו
    גם בדיקות דם וגם מקלונים לא זיהו ..

לפעמים יש לנו ביוץ מאוחר הגוף לא עובד כמו שעון .
    אז קורה והכל בסדר..

הפס הבהיר הזה מכיוון שההריון ממש ממש צעיר
    את יכולה לגשת כבר לבדיקת דם ולאחר מכן לקבוע תור לב.דופק.

שיהיה לך בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה