חדשה וצריכה תמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה
    גיליתי היום שאני בהריון ב"ה
    הריון שלישי
    הריון ראשון היה מעולה, שני עם ירידת מים והיפרדות שילייה בשבוע 28 (בסוף ילדתי בשבוע 33 פגה חמודה), ועכשיו מקווה שיהיה מעולה שוב בע"ה
    אז חוץ מהחששות שלי-- מה זה אומר להיות עכשיו בהריון בסיכון?
    ודבר שני- התקבלתי לעבודה חדשה בחודש נובמבר ואני מרגישה לא נעים שאחרי 3 חודשים נכנסתי להריון.. איך מתגברים על חוסר הנעימות?
    תודה בנות.. נכנסת להריון הזה עם הרבה חרדות.. ואני ממש לא רוצה לשתף אנשים מהחיים האמיתיים עד שבוע 16 לפחות.. פוחדת כל כך
3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל מזל טוב ובשורות טובות
    נראה לי בהריון טבעי שיהיה חששות
    אבל בעזרת השם הכל יהיה בסדר ויהיה לך הריון תקין בריא וקל
    ומבחינת העבודה אל תרגישי לא נעים כי לפי דעתי קיבלת את המתנה הכי טובה שיש בעולם ולא מצנלים על זה אני חושבת תחכי עד חודש רביעי לפחות ואז תספרי
    שיהיה בהצלחה והריון קל
  • תודה נשמה! אמן
  • מזל טוב!
    ממש אל תרגישי לא נעים מהעבודה, זה חלק טבעי מהיותך אישה.
    גם הדברים לא נעשו בכוונה תחילה להרע לעבודה.
    גם אני נכנסתי בספטמבר האחרון לעבודה חדשה- ובאותו החודש נקלטתי.
    ממש שמחו בשבילי כשספרתי להם.

אמן אמן יהיה לך קל וחלק

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה