משתגעת סופית! צריכה תמיכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זהוו התחרפנתי סופית ... מנסה כבר 8 חודשים להיכנס להריון... ללא תרופות. מחזור שהיה סדיר כל 28 יום ומהחתונה השתגע ולפעמים מאחר. חודש שעבר ביצעתי בדיקת זקיקים (עד ששכנעתי את הרופא להביא לי הפניה ) והביוץ היה ביום ה18(להפתעתי כי תמיד ניסיתי ביום ה14) - בכל מקרה לאחר המעקב זקיקים עשיתי מה שצריך ובכל זאת קיבלתי מחזור שבועיים אחרי זה בדיוק. נגמר המחזור, חודש חדש שוב ניסיתי וכמובן שכיוונתי ליום ה18 ... והופפפ קיבלתי היום מחזור שזה שבוע ויומיים אחרי הכביכול ביוץ שלי- מה שאומר שהחודש בייצתי ביום ה14. איך למען השם אני אמורה לדעת מתי אני מבייצת אם כל חודש זה ביום אחר???? מיואשת כבר מיואשת!
5 תגובות
עמוד 1
  • מה צריך לעשות שההריון המיוחל הזה יגיע כבררר??? אני מרגישה כבר כמו פרופסור של המערכת הנשית מרוב שאני מתעסקת בזה כ"כ הרבהההה
  • קודם כל להירגע, כמה שזה נדוש זה עוזר
    דבר שני תקראי על חום השחר, זה עוזר לדעת בדיוק מתי הביוץ
    ותעבדו כל החודש יום כן יום לא..במיוחד מימים 13 עד 22.. בהצלחה!
  • מסכימה עם DIGI
    אני ב-ד-י-ו-ק במצב שלך! מאפריל 2015 מנסים, ואצלי המחזור לא סדיר וכל חודש אין לדעת מתי היה ביוץ, וגם כשבדיקת ביוץ ביתית הראתה שהיה ביוץ- עדיין לא נקלטתי.

אני החודש התחלתי סבב ראשון של איקקלומין. מקווה עדיין לבשורות טובות.
    ואם לא, אז כנראה ששוב נתייאש וננסה מחדש..

אין יותר מדי פתרונות לתחזית מדויקת בדבר הזה.
    כי עובדה שגם שהראתה שכן יש ביוץ- עדיין לא הצליח, וטפו טפו, גם אני וגם בעלי נבדקנו והכל תקין. זה נטו עניין של טיימינג כנראה.
  • בנות נא להירגע מניסיון לצערי הלחץ ממש לא עוזר לנו להיקלט
    יש כמה אופציות לדעת מתי הביוץ אבל אם יש לך עדיין מחזור לא סדיר עדיף להתייעץ עם הרופא ועם אין שיתוף פעולה מצידו אז לעבור רופא
    לפעמיים זה שאנחנו מבייצות לא אומר שניקלט מהר לצערנו כן?
    אבל צריך קצת להרגע זה ממש משפיע ואפילו על קבלת הוסת
    תתעקשו על בדיקות אם לפי ההרגשה שלכן יש בעיה
    והמומלץ בנתיים זה שוב להירגע לקחת נשימה ולהנות מהיחסי מין עם הבעל לא לחשוב על זה יותר מידי
    שיהיה לכולכן בהצלחה רבה ובשורות טובות;)
  • היוש בנות :) תודה על ההתייחסות. אז ככה לגבי הלחץ אני באמת מנסה וכל סוף מחזור אצלי מתחיל באופטימיות ובמחשבה שהחודש אני לא חושבת על זה. ואז לקראת המחזור המחשבות מתחילות לרוץ ואז מגיע המחזור ואני מתבאסת ומתעצבנת :(. זה קשה לא לחשוב על זה כי אני כל כך רוצה את זה. עכשיו לגבי הרופא שלי , אין יותר מידי שיתוף פעולה כי הוא בטוח שהכל בסדר אצלי ואני סתם בלחץ, מעקב זקיקים ובדיקת דם לפרופיל הורמונלי שכנעתי אותו לתת לי בכוח וברוך השם הכל תקין. מה שמבאס אותי זה שהמחזור שלי היה כל כך סדיר תמיד כל 28 יום, יום ביוץ ב14 ובחודשים האחרונים פתאום 30 יום פתאום 31. (מה שהכי מצחיק שהחודש כבר חישבתי את הכל לפי 31 יום והוא הגיע תוך 28 יום!!) ודווקא כשהתחלתי לנסות משום מה הכל פשוט השתבש. אלינור רציתי לשאול מה זה האיקקלומין? על מה הוא משפיע?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה