בשעה טובה.. אבל החששות ... . - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בשעה טובה נודע לי על ההריון בוודאות אתמול בבדיקות דם , בנות כבר ישלי ילד 1 ובהריון שהיה לי איתו היו לי תסמינים מאוד ברורים גדלו לי השדיים והיו כואבים בחילות והקרות אך משום מה ההריון הזה אני לא מרגישה ממש כבר כאבים בשדיים בחילות
    ההיתי רוצה לדעת אם הכל תקין וגם למשהי היה דבר כזה אשמח לצבור עוד ידע אני נורא חוששת ....
7 תגובות
עמוד 1
  • מה רמת הבטא?
  • 1893
  • וכמה זמן איחור? בדרך כלל כשרמת הבטא עולה התופעות מגיעות
  • אני יגיד לך מה חודש שעברה המחזור הקדים לי בשבוע זה אומר שהמחזור נמשך 24 ימים כעעקרון ההיתי צריכה לקבל ב9 (כל 24) יום אז ככה וכשעשיתי בדיקה ביתיתי יומים לפני ה9 היה שלילי ועשיתי ב10 או ניראלי יומיים לפני ה16 ישלי כאבים כמו מחזור כל הזמן
  • עד עכשיו
  • עד עכשיו אני לא יודעת עם זה בסדר הכאבים
  • זה תקין.. תשמחי ותהיי רגועה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה