ערכי בטא - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאלה:
    בוקר טוב. ווסת אחרון היה ב 5-1 ב8-2 בדיקת בטא הייתה 1142 ב10-2 2406 ב14-2 הייתה 6537 נצפה שק הריון שק חלמון ללא הד עוברי הרופא אמרה שבוע חמיש +5 האם זה תקין שאין דופק עד עכשיו ? האם עליית ההורמון תקינה ? ושיש שק חלמון זה סמל שההריון תקין ?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

    אי אפשר לקבוע בוודאות כי ההריון תקין עד אשר לא רואים דופק, אם כי זה כמובן סימן מעודד וחשוב שרואים שק חלמון ושקצב עליית הבתא הוא תקין.

    ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה