היי בנות חדשה כאן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב 29/1 קיבלתי מחזור , ב 13/2-14/2 התוצאות של בדיקת ביוץ הראו שני פסים כהים אפילו הפס השני יותר כהה מהפס בקרה .
    מאז לפעמים יש לי עיקצוצים פעם בשחלה ימינית פעם בשמאלית לא משהו קבוע אבל כל 20-30 דק .
    כאב בשדיים יש לי , כאב כמו של מחזור יש לי לפעמים אבל מלווה אם כאב קצת בשחלות במיוחד כשאני שוכבת על הגב .
    אני 9 ימים לפני מחזור .. מתי לדעתכם אני יכולה לבצע בדיקת דם לגילוי הריון הכי מוקדם שיש ? אני אחת שאין לה סבלנות בכלל אבל בכלל ..

אשמח לתשובה מכם תודה רבה ושבוע טוב ונפלא שיהיה
12 תגובות
עמוד 1
  • ווואו בדיוק כמוך!!!!
    מחכה שיענו לנו??,
    שיהיה בהצלחה ובשורות טובות!!!
  • תודה מאמי !! שיהיה המון בהצלחה !!

• אני כבר על קוצים מתה שיגיע התאריך כבר שאני יוכל לבדוק נמאס להתאכזב כל חודש .
    יש לי ילדה בת 4 שתהיה בריאה גם ממש רוצה אח קטן ..

• גם אני כמוכן ביוץ היה ב14 לחודש... מחכה לעשות כבר את הבדיקה הימים לא עוברים ואין לי סבלנות כבר!!!
    בדיקה לגילוי הריון אפשר לעשות מה11 יום מהביוץ אבל לא תמיד יראה תוצאה מדויקת כדי לחכות ל14 יום !!
    שיהיה בהצלחה לכולנו! בתקווה לא להתאכזב החודש ושנקבל בשורות טובות אמן!!!??
  • אמן ואמןןןןן!!!
    האמת שהמחזור שלי לא סדיר...איך אני מחשבת מתי אפשר לעשות בדיקה?
  • את יודעת מתי היה הביוץ? אם כן מיום הביוץ 14 יום את סופרת ועושה בדיקה
  • אין לי מושג מתי זה היה :o
    סיימתי מחזור לפני 3 שבועות בערך
  • הריון שני גיליתי יומיים לפני איחור בבדיקת דם
  • היוש
    אני מציעה לך לחכות שלא יצא מצב שתתאכזבי מנסיון
    ואז אם יש איחור משמעותי תלכי תעשי בדיקת הריון

שיהיה בהצלחה ובשורות טובות
  • היי בנות יקרות הרבה זמן לא הייתי כאן מאז שכתבתי .. היה לי משהו מוזר מאוד .. כשהייתי 6 ימים לפני מחזור עשיתי בדיקת שתן על מקל שנקרא בדיקה כנה והראה לי פס בהיר מאוד חלש אבל ראו אותו .. מיד רצתי כמובן לעשות בדיקת דם כמו מפגרת .. זאת שלקחה לי דם אכן ראתה פס חלש .. גם אמא שלי ראתה אבל אמרה שזה ממש חלש .(כנראה בדיקה שגויה או לא טובה ). הבדיקת דם כמובן יצאה ״שלילית״ כמה אכזבה ! היום אני 4 ימים לפני מחזור 12 ימים אחרי ביוץ ... ומאז הבדיקות שתן מראות שלילי ... יש לי כאבי מחזור לא חזקים כמו כל חודש ... בקטנה כאלה יותר כמו קצת עיקצוצים ולחץ בשחלות מדי פעם ולמטה באיבר ...

כל חודש שבוע לפני מחזור אני בוכה לבעלי שאני מתה מכאבים הפעם זה בא לי חלש אולי פסיכולוגי , רציתי לדעת למה הכאבים האלו נעלמים אחרי שאני יוצאת מהשירותים ??? או שאחרי פיפי או שאחרי .. קקי סליחה על התיאור הזוועתי אבל חייבת לשתף .. ואז שוב חוזר ממש בקושי מורגש אבל מבהיל. אמרתי לעצמי נשאר כולה 4 יום !!! אני לא יתן למוח שלי לטחון את עצמו ולא לחשוב יותר מדיי אבל זה לא עוזר לי .. קרה לכן לפני שגיליתם על הריון ככה ???
  • חשוב לי לציין שעד אתמול הציצי שלי כאב ברמות על , היום פחות כואב , אבל עדין מורגש ורגיש ...
  • היי לימור מה שלומך
    אני מדברת רק מנסיון אישי

אני לא רוצה שתתאכזבי
    לא תמיד יש סיבה מיוחדת לכאבים והעקצוצים שאת מרגישה לפעמים זה הגוף מכין את עצמו למחזור

מצד שני לא מכירה את הסוג "בדיקה כנה"
    אבל אני יודעת שפס זה פס ככה כולן אומרות
    אבל
    אל תשגעי את עצמך במחשבות תחכי שישי שבת שיעברו ותהני מהשבת עם בעלך והילדה

אם את ממש חסרת סבלנות תעשי עוד בדיקה ביתית יום א בבוקר בשתן ראשון
    אבל אל תצפי כדי לא להתאכזב מקסימום תופתעי לטובה
    בהצלחה בע"ה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה