חדשה וזקוקה לעצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

אשמח לעצתכן..
    אני שונאת להתלונן אבל חייבת לשתף ולהתייעץ זה ממש משפיע עלי
    כיום אני עובדת במקום עבודה חדש במשך 4 חודשים וקצת.
    מדובר בעבודה שקשורה למה שלמדתי.
    בתחילת העבודה הייתה לי מוטיבציה ורצון להצליח אבל לאט לאט גיליתי שהעבודה מאוד קשה ואני לא אוהבת אותה בכלל
    זה עבודה שדורשת עמידה ביעדים!! וזה דבר שהוא נבדק כל הזמן אצל המנהלים
    קשה לי נפשית מאוד אני לא מצליחה לתפקד בעבודה. אני פשוט שונאת את העבודה ואני לא אוהבת את מה שאני עושה.. זה מרגיז שאני לא מסוגלת לתת את מה שצריך לעשות... אני כל השבוע מסתובבת בעצבות תמידית ובכי ומנסה לגרד עוד שעה ועוד שעה..
    אני מרגישה ממש בבית כלא ורק רוצה לברוח
    עדיין לא סיפרתי בעבודה שאני בהיריון ומפחדת לספר כי אני יודעת שלא אוהבים את זה פה...
    מה אני אעשה??
    אני פשוט מתה לברוח מפה
    מיותר לציין שגם מה שאני מרוויחה פה זה מינימום אבל יודעת שלא אצליח להשיג עכשיו עבודה...
    אני כועסת על עצמי.. הרי זה המקצוע שלי וחייבת את הניסיון הזה... אבל שונאת את מה שאני עושה ואין לי נפשית כח להתמודד עם זה
    בבקשה בנות אין לי עם מי להתייעץ... מה לעשות??
1 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל את בשלב מסויים כמובן תיהייה חייבת לספר על ההריון.
    ואני ממליצה לך לחכות ב"ה עד אחרי הלידה ואז להתחיל לחפש משהו אחר כרגע זה לא יעשה כלום אם תתפטרי.
    מבינה מה זה להיות במקום שלא טוב לך אבל תחכי עוד קצת ב"ה...
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה