**** חשד להריון חוץ רחמי ...שאלה נוספת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בתאריך ה6.1 היה הווסת האחרונה ... אני במעקב של בטא ואולטרסאונט ... לא נצפה עדין שק הריון ... הרופאים אומרים שיש ממצא שנראה כמו שק אבל ממתינים לראות עוד יומיים ואם לא לגרידה ... בתאריך 8.2 הבטא הראשון שעשיתי היה 550, עכשיו הבטא עומד על 17 אלף ועדין לא רואים כלום חוץ מהממצא שנראה כמו שק מחוץ לרחם ובשחלות לא מצאו כלום וחושדים שזה הריון תוך רחמי רק לא תקין היום הייתי ושלחו לגרידה התעקשתי עוד קצת זמן עד ליום ראשון ואישרו לי ובנוסף אמרו שיש סיכוי שזה גם חוץ רחמי עדין וכנאאה הוא מוסתר שרצו לשלוח לגרידה שבכלל כנראה זה לא ברחם !!!!! איך בכלל מחליטים לפני שיודעים מה המיקום ??? ממש מלחיץ אותי כל הענין הזה ....
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כאשר מיקום ההריון לא יודע ולא ניתן לדעת בוודאות בבדיקת האולטרה-סאונד האם הוא חוץ או תוך רחמי, גרידה זו בהחלט אפשרות טובה לאבחנה. במידה ואחרי הגרידה הבתא יורד באופן משמעותי יודעים שהיה תוך רחמי ובמידה ולא יורד יודעים שהוא חוץ רחמי ואז מטפלים בהתאם.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה