היי בנות יקרות אשמח לתשובה !! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מחזור אחרון ב 29.1 ביוץ אחרון ב 13/2-14/2

היום אני שלושה ימים לפני מחזור !! יש לי עקצוצים בשחלות אין כאבי מחזור .. הלכתי לשירותים לעשות פיפי ופתאום אני רואה בתחתון ובנייר הפרשה שקופה , סליחה על התיאור המגעיל אבל אני אחת שבודקת הפרשות כל הזמן ובחיים לא היה לי כך ... שתפתי את הידיים אם סבון פעמיים טוב טוב ואספתי את ההפרשות מפתח הנרתיק והם פשוט נמתחות כמו לפני ביוץ (שקופות שקופות) ... ואני ממש אחרי !! 13 ימים אחרי ... גיליתי את הביוץ שהיה אם המקלונים האלו והפס השני היה יותר כהה מהפס בקרה ... מה זה יכול להיות ההפרשה הזאת ארי לא יתכן שיש לי שוב ביוץ ועוד 3 ימים לפני מחזור שבכלל היה לי לפני 13 ימים ..

ויש לי מלא הפרשות מרגישה שהתחתון כל פעם רטוב . אני אשמח שתענו לי אם גם לכן זה קרה פעם והאים מדובר בהגעת המכשפה (המחזור) או בהריון שאנחנו כל כך מצפים לו ... תודה רבה ושבת שלום מהממות
6 תגובות
עמוד 1
  • אני מנסה למצוא תשובות בגוגל בכל מני אתרים , לא מוצאת הכל על ביוץ וזה לא יתכן ...
  • גם אני בדיוק כמוך מחפשת תשובות ולא ממש מוצאת...
  • ?? ?? ?? ?? ?? ???
    ?????? ?? ????? ??? ?? ??? !! ???? ??? ????? ???? .. ?? ????? ?? ????? ?????? ??? ??? , ????? ? 8:30 ???? ?? ????? ???? , ??? ?? ?????? ???? ?????? , ?? ???? ???? ?? ????? ????? ??? ???? ????? ??? ???? ???? ?? ???? ????? ??? ???? ??? ??? ..

??? ?????? ??? ???? ???? ?? ???? ??? ?????? ?????? ??? ???? .. ?????? ???? ??? ???? ?? ????? ????? ?? ????? ????? ????? ?????.
  • היוש
    הכל יכול להיות מאחלת לך שבאמת תתבשרי בבשורות טובות
    אבל אני מציעה לך לחכות כי היא עלולה להפתיע

בשורות טובות
  • ככה גיליתי על ההריון הראשון שלי, עם המקלוני ביוץ..
    ותחושה כאילו אני הולכת לקבל כל רגע
  • נשמע חיובי .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה