חלום בסימן שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בננות
    אני בהריון ראשון חודש שלישי ונורא מתרגשת אך גם חוששת כי ההריון נורא יקר לי(עברתי הרבה עד להריון המיוחל)אני קצת בבהלה אמש חלמתי חלום שאני יולדת בלידה מוקדמת ממש אפילו בחודש הזה כי אני זוכרת את הרופא מזכיר את חודש מרץ עכשיו אני לוחצת ולוחצת ובסוף יוצא התינוק ולא שמעתי בכי ולא כלום פתאום שתיקה רועמת ואז כבר קמתי
    אתן יודעות אולי מה זה אומר מישהי חלמה סוג כזה של חלום?
    בדקתי באיטרנט ולא כל כך מסבירים במדיוק על זה
    ואני קצת בבהלה מהחלום מעניין מה הוא אומר
    תודה לעונות
    ושיהיה בשורות טובות לכולן
3 תגובות
עמוד 1
  • שלום לך , כודם כל מזל טוב .... לדעתי אין לה לפחד טףאו לחפש פירושי חלומות למניהם ... חלום שאת חולמת מה מגיעה מהמישבות שלך והפחד שלך.... תנסי להירגע ולא לחפש ל לזה משמעות =) תנסי לחשוב יותר חיובי..בהצלחה
  • שלום לך , כודם כל מזל טוב .... לדעתי אין לה לפחד טףאו לחפש פירושי חלומות למניהם ... חלום שאת חולמת מה מגיעה מהמישבות שלך והפחד שלך.... תנסי להירגע ולא לחפש ל לזה משמעות =) תנסי לחשוב יותר חיובי..בהצלחה מ
  • תודה רבה
    כן יכול להיות שזה המחששות שיש לי
    לא קל להתעלם מהם
    בהצלחה גם לך
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה