למה למה למה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למה זה לא הצליח???? אוף איך קשה לדמוע את השלילי הזה. כאילו אני נופלת מהרגליים. אני כל כך רוצה הרבה ילדים, משפחה גדולה, רוצה את זה. מה עושים? איך מתפקדים? מהרגש ששמעתי את השלילי אני בוכה
2 תגובות
עמוד 1
  • אוי ליליך זה מאוד קשה לשמוע כי אני ממש מזדהה עם התחושות שאת עוברת
    לשמוע את השלילי מפעם לפעם ולהרגיש שהדרך לא נגמרת..
    אבל אנחנו כל כך חזקות שנקום שוב נתמלא במרץ וכוחות ואנרגיות ונמשיך הלאה
    אנחנו לא נוותר על המטרה בשום אופן ושום שלילי לא יעצור אותנו אנחנו כמעט כבר שם
    תתאבלי תבכי תתפרקי ואני אומרת לך את תקומי כמו אריה ותמשיכי הלאה כי זה אנחנו נשים חזקות שלאאאא מוותרותת!!!

בהצלחה מקווה שהפעם הבאה היא האחרונה והמנצחת
  • הי לילך!
    תמשיכי להיות חזקה. תבכי, תצרחי בלילה לכרית והעיקר תשמרי על אופטימיות!! חייבת לספר לך שלי לקח שנתיים להכנס להריון הראשון, מייד אחרי נכנסתי לבד להריון שני והריון שלישי לקח שנתיים. היום אני עם 3 ילדים וכרגע בטיפולים של שנה להריון רביעי. הכל שווה את זה ובסוף זה קורה ואם תרצי משפחה גדולה תהיה לך בדרך זו או אחרת!!!
    מבינה אותך וחשה את התסכול, הכעס והקושי מחבקת!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה