הריון ראשון!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי!
    אני חדשה כאן בפורום, אני גיליתי לפני שבוע וחצי על ההריון, כרגע באמצע שבוע 6 (לפי מחשבוני הריון שונים באינטרנט).
    כמה דברים: קודם כל אין לי בחילות או הקאות ובכללי מרגישה די טוב חוץ מכאבי גב תחתון וכאבי בטן (כמו כאבי מחזור) האם זה נורמלי?
    דבר שני, הרופא אמר לי להגיע לבדיקה ראשונה רק בסוף השבוע הזה- שזה אומר סוף שבוע 6. עוד לא עשיתי שום בדיקות ולא קיבלתי שום תוספי תזונה וויטמינים חוץ מחומצה פולית שאני לוקחת כבר מלפני ההריון. האם זה בסדר שלא עשיתי שום מעקב ושום בדיקה או שום דבר אחר עד עכשיו? (עשיתי בדיקות גנטיות לפני ההריון, ועשיתי בדיקת דם לגילוי הריון)
    ודבר אחרון, מתי אפשר כבר לספר????? כל יום שעובר מרגיש לי כמו נצח!! עד מתי כדאי לחכות בשביל לספר? לאמא שלי ולחברה הכי טובה כבר סיפרתי אבל אני מתה לספר לאחים ואחיות שלי ולכל שאר החברים....
2 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל המון מזל טוב
    לגבי תופעות לא כל אישה חווה תופעות בהריון וזה בסדר.
    גם לגבי המעקב אין מה להתחיל מעקב אצל רופא עד לפחות שבוע 7 מכוון שלפני זה לא רואים דופק.
    ואחרי זה הוא יפנה אותך כבר לבדיקות דם .
    לגבי ברזל לא מקבלים על ההתחלה רק בסביבות שבוע 10-12 .....
    ולספר זה כל אחת איך שהיא מרגישה יש כאלו שיש מספרות, כאלו שמחכות לבדיקת דופק אחרות מחכות לשקיפות עורפית או לסריקה המוקדמת....
    שיהיה לך הריון קל בריא ומשעמם...
  • תודה רבה יערית!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה