חדשה כאן:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני ובעלי מנסים כבר 5 חודשים להיכנס להריון ראשון! המחזור שלי לא סדיר בכלל 32-43 יום מה שמקשה על זיהוי הביוץ. לפי רופא הנשים שלי מקלות הביוץ לא מזהות לי את הביוץ במדויק בגלל אורך המחזור ופשוט המליץ בתור התחלה לעשות יום כן יום לא בין הימים 17-29 של המחזור ואמר שהכי חשוב להירגע! הבעיה שקל להגיד וקשה ליישם ואני בלחץ גדול מאוד! מקווה שהחודש זה יקרה אבל מתי לדעתכן כדאי לחזור אליו למעקב ? אני גרה במיאמי והרפואה כאן קצת שונה מבארץ
3 תגובות
עמוד 1
  • היוש
    אני לא יודעת איך זה שם
    אבל אצלנו ברפואה הישראלית יש כדורים לסידור מחזור ועוד הרבה אולי תנסי לחפש מידה על זה
    ואולי בעזרת השם באחד הניסיונות של יום כן יום לא תיקלטי להריון המיוחל
    ותרפי מהלחץ לחץ משפיע מאןד על עניין ההתעברות
    שיהיה בהצלחה ובשורוות טובות
  • קודם כל ברוכה הבאה. מאחלת לך שהות קצרה שתחזרי כמוני רק בכדי לתמוך....
    הרופא שלך צודק, לגבי יום כן יום לא. אבל אחרי 5 חודשים כדאי לבדוק עוד דברים - אולי שחלות פוליציסטיות.
    לגבי הלחץ כשתחליטי להוריד אותו ויהיה מה שיהיה - אז יקרה....
    כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
  • היי יפעת!
    אני יכולה להמליץ לך על כמה דברים:
    1) מדידת חום השחר. תקראי על הנושא ברשת. יש המון חומר. כך תלמדי על הגוף שלך ותדעי לזהות את הביוץ שלך.
    2) על מנת להסדיר את המחזור ולקצר אותו אני ממליצה לקחת מסתיק תימני. זה תוסף תזונה וגם עליו יש המון חומר ברשת. אני לוקחת כזה של חברת Nutri Care, אבל יש בטח עוד כל מיני...
    3) יש ספר "שיטת המודעות לפוריות" של טוני וושלר (יש מהדורות גם באנגלית וגם בעברית). הספר תרם לי המון-המון ידע על כל העניין הפוריות ועל איך כל העסק הזה עובד. אני ממליצה בחום!!

בהצלחה!!!!!

יוליה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה