חדשה/ ישנה כאן :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי קודם קצת רקע, שמי יעל בת 23 נשואה 3 שנים ואמא למלאך קטן.
    אז ככה, בהריון הראשון לקח לי שנה להקלט אחרי 3 שנים עם גלולות, השנה הכי לחוצה בחיים שלי מאחר וכל הבדיקות היו תקינות ובסוף נכסנו טבעי.
    עכשיו מנסים שוב אחרי ששנה הייתי עם נובה רינג.
    במחזור הראשון ללא הנובה רינג היה לי בחוץ ממש חזק שהגעתי למיון בעקבותיו מכיוון שהיומלי כאבי תופת ששם הרופא אמר שבגלל הביוץ גדלה לי צ'יסטה על השחלה לכם הכאב והיא אמורה להיספג ברגע שהביוץ ירד. וכך באמת היה. עכשיו אני שלושה חודשים אחרי וכל פעם שעושה בדיקת ביוץ ביתית התוצאה חיובית! לא משנה באיזה חלק בחודש. אני ממש נלחצת בגלל זה ובאמת אין לי מושג מזה אומר!! על מה זה יכול להעיד? וגם הפס תמיד טיפה בהיר יותר מהפס בקרה.

וגם מה שמלחיץ אותי יותר זה ששתי חברות שלי הפסיקו יחד איתי גלולות (שתיהן אחרי שנתיים של גלולות) והן כבר בהריון.
    מפחדת להיכנס ללופ הזה של הלחץ שוב, מה עושים? (
    *סליחה על החפירה*
1 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה השבה....
    מניסיוני בדיקות הביוץ האלה לא יעילות. זה לא כמו בבדיקת הריון שאם הפס בהיר זה הריון. אם הפס בבדיקת הביוץ כהה מהבקרה או באותה עוצמה אז זה חיובי. אם בהיר יותר אז זה שלילי.

עצם זה שיש לך נסיך קטן בבית הכל בסדר. קחו את הזמן והכל יגיע. בהצלחה

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה