לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בשבוע 24 נכנסתי לשמירת הריון עקב צוואר קצר וצירים התאשםזתי כמה וכמה פעמים כשאחד מהאישפוזים שלי גם היו לי דימומים עקב היפרדות קטנה של השילייה בקיצור אמרו לי שאין מצב שאני יגיע לשבוע 35 אבל הינה אני בשבוע 35 כשהילד ממש קטן (שקילה אחרונה שקל 2140) והראש שלו קטן בסטייה אחת האם כדאי לי להתחיל לזרז את לידה כמו שאמרו לי בבית חולים (כי שוב אני סובלת מצירים כבר דיי הרבה זמן וזה כבר ממש סיוט ואני לא מצליחה לישון בלילה בגלל זה) בקיצור אני ממש מבולבלת ולא יודעת אם כדאי לי להתחיל לזרז עם הליכות את הלידה שלי...

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

העובר אינו קטן מידיי, הוא באחוזון 19 לשבוע 35. מעבר לזה, מבלי להכיר אותך ואת כל ההיסטוריה הרפואית שלך - את בוודאי לא מצפה שאתן לך המלצה לשאלה האם לעשות או לא לעשות זירוז, שהרי זה תלוי בגורמים רבים נוספים שאיני מכיר אותם.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה