כתמים חומים בהריון שבוע 3 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר
    שמי אירה לאחר אקקלומין וזריקה הצלחתי להקלט. אני יודעת שניקלטתי בערך ב 21-22 בפברואר 2016 ואני יודעת זאת כי את הזריקה עשיתי ב20 ב10 בבוקר. עשיתי בדיקת דם ב9 למרץ וגיליתי שאני בהריון עם תוצאה של 49, השבוע ב 14 למרץ ביצעתי בדיקת דם נוספת והתוצאה הייתה 148. אך אתמול (ה14 למרץ) לקראת הערב שמתי לב לכתמים חומים בהירים בתחתונית שלי עם הרגשה מוזרה בבטן התחתונה, שהמשיכו להופיע היום (15 למרץ) בלי ההרגשה המוזרה. האם זה אומר שמשהו לא בסדר? אני צריכה למהר לרופא? או מה אני אמורה לעשות? הרופא שלי רק נתן לי הפניה לבדיקות דם שביצעתי ולאולטראסאונד בעוד שבועיים. אשמח לעזרתך.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אי אפשר לדעת ללא בדיקה האם ההריון תקין או לא. צריך לעשות אולטרה-סאונד ולבדוק שוב את קצב עליית הבתא בכדי לדעת זאת.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה