הריון ראשון שליש ראשון ואני מפחד שאני מאבדת אותו.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן.
    אתחיל בהיסטוריה. אני ובעלי ניסינו כשנה (מ2012-2013) להקלט באופן טיבעי ונתנו לזה כשנה כי ליפני זה הייתי על גלולות. לאחר שנה פניתי לרופא לבדיקה רגילה שעשה לי בדיקת פאפ שחזרה חיובית לפאפילומה הרופא שלח אותי לעוד בדיקה שחזרה תקינה והשמכנו לנסות להקלט עם בלי באופן טיבעי נתנו לזה עוד כמה חודשים וכראינו שעדיין לא הולך ניגשתי לרופאה חדשה לברר לגבי טיפולי הריון היא נתנה לי כמה בדיקות ועשתה פאפ חוזר שחזר שוב חיובי, הרופאה אמרה שחייבים לטפל בנושא ליפני הפניה לטיפולי פוריות טיטרו אותי עם הבדיקות עוד כשנה עד שהנושא טופל בניתוח קל בהרדמה מקומית. לאחר מיכן סוף כל סוף הרופאה נתנה לי רשימת בדיקות שעלי לבצעה ליפני הפניה לרופא במכון פוריות (בדיקות שהרופא כמעט ולא הסתכל עליהן) הבדיקות שהרופאה נתנה לעשות כללו אולטראסאונד ובדיקות דם את האולטרסאונד עלי היה לבצע ביום מסויים בחודש ובגלל מחזור לא סדיר נאלצתי להמתין עוד חודשיים ולבסןף הגעתי לרופא במכון הפריות שנתן לי עוד רשימת בדיקות דם ואולטרסאונד שעלי לבצע בימים מסויימים של החודש ושוב נאלצתי להמתין עוד חודשיים ובגלל איזו בדיקה שעשיתי בחודש אחד והשניה בחודש שני (כיוון שלא קיבלתי הדרכה שאני חייבת לבצע באותו חודש) נאלצתי להמתין עוד חודשיים וככה עברו עוד חצי שנה וכשסוף כל סוף עשיתי את כל הבדיקות חזרתי אל הרופא שמצא כי אני אכן פוליציסטית (משהו שאמרתי כשרק הגעתי אליו פעם ראשונה כי הרופאב שלי אמרה לי את זה) וכמו כן שישנה בעיה בבלוטת הטריס שלי וכי עלי קודם לטפל בה, ועד אז לא לחזור אליו. טיפול בבעיית הטריס לקחת עוד כחצי שנה כי המחזור שלי לא סדיר ומגיע פעם בחודשיים ואת הבדיקות הייתי חייבת לבצע בזמן מסויים של המחזור. ועכשיו סוף כל סוף בשנת 2016 אני התחלתי את הטיפולים ניתנו כדורים שהתחילו את המחזור ב06/02/2016 ניתן לי איקקלומין וניתנה לי זריקת אוביטרל ב20/02/2016, עפ"י החישובים אני עכשיו בשבוע 6+1 ולפני שבוע התחילו אצלי כתמים חומים בניגוב פניתי לרופא והוא אמר שזה נורמאלי. הבעיה שמאז הכתמים ניהיו כהים יותר והיום נהיו אדומים ולא חומים, כמו כן הופיעו כאבי מחזור כמו הכאבים שהרגשתי בשבוע שליפני המחזור שלא הגיע החודש.
    אני חוששת מכך שזהו סימן שאני מאבדת את ההריון הזה....
    אם מישהי עברה את התסמינים הללו ויכולה לומר לי שאצלה הכל היה בסדר זה יהיה מאוד מרגיע, כי כרגע אני בטוחה שאני הולכת לעבור הפלה.
3 תגובות
עמוד 1
  • היי, באמת נשמע שעברת דרך לא פשוטה אבל ברוך השם נקלטת וזה סימן טוב. אני במקומך לא הייתי מספידה וכתמים חומים או אפילו בצבע אדום לא בהכרח מעידים על הפלה....יכול להיות גם השתרשות. כמובן שאני לא רופאה אבל את בהחלט יכולה לגשת לרופא מיידית או למוקד לבריאות האישה ובשבוע 6 כבר אפשר בדרכ לראות שק הריון (דופק בדרכ לא רואים בשלב זה). הרופאים כבר ייראו אם אכן מדובר בהפלה שמתחילה או בדימום קל שהוא חיצוני ולא פנימי שפוגע בהריון.
    מאחלת לך שהכול ימשיך תקין ותצאי בסוף בידיים מלאות.
    לכי היום לרופא.....בהצלחה ותעדכני.
  • רומי תודה על העידוד אך לצערי אתמול היו לי כאבים די חזקים והיום הם רק התחזקו ובערך בשעה 13:00 לא הצלחתי להץמודד כבר עם הכאב ולקחתי אופטלגין.
    בשעה 4 בערך הרגשתי שמשהו גושי יוצא וכשבדקתי זאת הייתה רקמה אדומה עם לבן. לצערי אני מאמינה שזו הייתה ההפלה בדיוק אמך שמתארות אותה כל הנשים. תודה על העידוד בכל מקרה.
  • היי יקירה.
    גם לנו לקח זמן להביא את הנסיכים שלנו והנסיכה שבדרך.
    יש לי שני בנים ואני בהריון חמישי אז את יכולה לעשות חשבון שאיבדתי בשבוע מתקדם יותר שני הריונות.

הפלה אחת ואפילו שתיים לא קשורה אליי, לטבע ולאלוהים יש דרך טובה מאוד לא להביא עוברים לא תקינים לעולם וזוהי הדרך.
    זה מאוד מאוד כואב, ולקח לי מספר חודשים להתגבר, אבל כשמחליטים, קמים ועומדים על הרגליים, וכשזה בא, כמובן מלא חששות, זה מפצה על כל הסבל של שנים.

לא שכחתי דבר שעברתי (אפילו תאריכים אני זוכרת ) אבל למדתי להעריך כל דבר טוב שקרה לי.

מאחלת לך הריון תקין במהרה והכי הכי חשוב בידיים מלאות!!!!!!!!!!!!!!!
    בכל מה שתרצי, תפני אליי בפרטי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה