כאבים באגן וצליע ברגל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב. אני בהריון שני שבוע 20 . הריון קודם סבלתי מסימפיזיולוזיס ולמרות המלצה על שמירה המשכתי לעבוד עד שקיבלתי צירים בשבוע 32 ואחרי מחלה של חודש נולד בני הבכור בשבוע 36.
    ההריון הזה התחיל רגיל אך כאשר הרחם התחיל לגדול איתו התחילו גם הכאבים שוב באיזור האגן. זה עבר לתקופה וחזר שוב עכשיו , כמו שציינתי בשבוע 20. הייתי אצל אורטופד שאמר לי לחזור כשזה יחמיר , אני במצב שאני לא יכולה לשבת מעל 20 דקות , לא לעמוד ולא ללכת , הליכה מעל 10 דקות גורמת לי לצליעה ברגל שמאל, נפלתי פעמיים בזמן שניסיתי להתלבש , לא יכולה להרים רגל ימין ליותר מחצי. בביקורת השניה הרופא נתן לי 15 ימי מחלה, השאלה שלי מה הלאה אחרי מחלה הוא ענה לי ״ רק לידה״ .
    כמו שהבנתי אין פתרון לכאבים , הפחד שלי זה ליפול ולקבל מכה רצינית , האם כדאי ללכת להתיעץ עם רופא אחר?
    רופא נשים שלי אמר ששמירת הריון אני אקבל רק מאורטופד ??
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

ייתכן כי מדובר בסימפיזיוליזיס חוזר, אך יכולים להיות לכאבים כפי שאת מתארת גם סיבות אחרות. לכן, חשוב לבדוק אותך ולשלול סיבות נוספות שיכולות לגרום לכאבים שכאלו - פריצת דיסק, אוסיאופורוזיס ועוד.
    לגבי שמירת הריון, אפשר להעזר ולצרף המלצתו של אורטופד אך רק רופא נשים מומחה יכול להוציא עבורך בקשה לשמירת הריון מביטוח לאומי.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה