היי בנות....שאלה חשובה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני חדשה בפורום הזה...
    מחזור 12.3
    האם למישהי קרה פעם שהופיעה לה הפרשה חומה הרבה לפני המחזור?? אצלי בדר"כ המחזור מתחיל בהפרשות חומות ונמשך כדימום ווסתי רגיל...סיימתי את המחזור ב 16.3 והנה....הפלא ופלא ב 26.3 התחילו לי הפרשות חומות חלשות אשר הולכות ומתגברות (זה לא הגיע למצב של דימום אך בהחלט מכתים לי את התחתון)....המחזור שלי סדיר ואני אמורה לקבל בסביבות 10.4...מה אתן אומרות? מה זה יכול להיות?
6 תגובות
עמוד 1
  • את יודעת מתי התרחש הביוץ?

יוליה
  • לא. אני רק יודעת להגיד שהמחזור שלי סדיר
  • עד כמה שאני מבינה, אלה הימים של הביוץ. לפעמים קורה שיש הכטמה חלשה לקראת הביוץ.
    אני לא חושבת שיש סיבה לדאוג..
    גם אצלי זה קרה כמה פעמים (לא קורה בכל מחזור).

יוליה
  • תודה לך... :-) יכול מאוד להיות שאת צודקת...למרות שאני מוכרחה להודות שקיוויתי ....
  • אני מבינה אותך!!
    דיברת על החמזור שלא יגיע (ב"ה!!) בעוד שבועיים. לכן ההכתמה הזאת לא יכולה להעיד על משהו אחר... בינתיים....

סבלנות ותקווה!!!

יוליה
  • תודה...כנראה שנצטרך בכל זאת להמשיך בטיפולים :-(
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה