טיפול באקקלומין - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ניסיתי אקקלומין ולא הלך בפעם הראשונה האם שווה לנסות שוב
5 תגובות
עמוד 1
  • גמאני עכשיו בטיפול באיקקלומין, סבב שני.
    האמת אני קצת מיואשת
  • היי,
    מה המינון שאתן לוקחות?
    גם אני מטופלת באיקקלומין, כרגע מתחילה סבב רביעי ואחרון, בפעם הראשונה קיבלתי 50 מג שלא השפיע עלי, בהמשך מינון של 100 מג עבד יפה מאוד והתפתחו זקיקים מובילים...
    אל תתיאשו עדיין!
    בהצלחה...
  • אני עשיתי סבב ראשון עם 50 התפתחו זקיקים והכל הלך מצויין אפילו הייתה תקווה שנקלטנו אך לבסוף הבדיקות דם היו רחוקות מהתקווה עכשיו שוקלת סבב שני
  • היי אני בסבב השני
    סבב ראשון לקחתי כדור אחד ועכשיו לקחתי 2 כדורים
    שני הסבבים בצירוף פרוגינובה על מנת לעבות את רירית הרחם
    כשהייתי בבית מרקחת בפעם הראשונה כדי לקנות את הכדורים, הרוקחת סיפרה לי שבת דודה שלה נקלטה על הסיבוב הראשון עם האיקקלומין
    לי לצערי לא קרה, אבל כן היו לי כמה זקיקים, ואחד הפך לצ'יסטה
    בפעם השנייה על ההתחלה כבר היו לי שני זקיקים בצד אחד וכמה ימים אחרי זה כבר 4, 2 בכל צד. עוד פעם אחד מהם הפך לציסטה, אני כרגע מחכה לראות מתי יהיה ביוץ, בפעם הקודמת זה קרה די מאוחר.
    מה שכן, הרופא נשים שלי לא אמר לעשות גם בדיקות דם במקביל
    נראה מה יהיה הפעם
    זה שהם לא רואים זקיקים יותר באחד מהפעמים שהולכים לאולטרסאונד, זה אומר שהיה ביוץ בוודאות?! איך הם יכולים לדעת?
    עד כמה שידוע לי, נותנים איקקלומין רק 3 סבבים, האם זה נכון?!?
  • הי

להריון הראשון נכנסתי מסיבוב שני של איקקלומין. בוודאי שיש סיבה לקחת שוב!!!

תודה!!!!
    רעות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה