שאלה חשובה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות. אני בשבוע 21+1 להריון ואני כבר שבוע במחלה בבית לאחר שהייתי במיון עם כאבים בעיקר בגב והפניה לאורתופד. האורתופד בדק אותי ונתן לי הנחיה להיות שבועיים במנוחה בבית ולחזור אליו עוד שבועיים לראות אם אין צורך להמליץ על שמירת הריון. יש לציין שיש לי גם שליית פתח וכן זה הריון ivf.
    עכשיו יש לי רופא נשים אדיש וקר כל כך שזה מפחיד. שום דבר לא מטריד אותו שום דבר לא מזיז לו. עכשיו חזרתי ממנו והוא אפילו לא רצה להסתכל במכתב שחרור ממיון.
    השאלה שלי היא אם אורתופד ממליץ בסוף על שמירת הריון האם רופא הנשים יכול לסרב לחתום? והאם זה יכול לפגוע בסיכויים לקבל שמירת הריון? האם כדאי ללכת לרופא נשים נוסף לחוות דעת נוספת? אשמח לכל עזרה תודה.
2 תגובות
עמוד 1
  • היוש
    תרגישי טוב והמשך הריון קל ושיהיה תקין
    אני במקומך הייתי הולכת לרופא אחר
    כי אם הוא מסרב אז הוא חתיכת אידיוט ובגלל שזה הריון רגיש(גם אני אחריivf)עדיף באמת שתשמרי על עצמך ועל העובר
    שיהיה בהצלחה ובשורות טובות
  • לדעתי מה שאומר לך רופא מומחה נחשב ויסתכלו על זה, אבל כפי שכתבו לך, כדאי אולי ללכת לרופא אחר שקצת יותר אכפתי.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה