חולשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר חג שמח. אני בשבוע 23. יש לי שתי שאלות ביומיים האחרונים פתאום מופיעה חולשה מאוד קשה שגורמת לרעידות ולא יכולה לעמוד אפילו. זה עובר אחרי כמה שעות של מנוחה. לוקחת ברזל.. ממה יכול להגרם והאם נורמלי?
    שאלה שניה - כבר שבועיים שיש לי מעין צרידות, גירודים וצריבה מאוד קלה בגרון. מפחדת מאוד מאוד מ cmv. נבדקתי לאחרונה בשבוע 17 והייתי ללא נוגדנים. האם יכול להיות שמדובר ב cmv? האם עדיין מסוכן בשלב זה? תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לגבי החולשה - אין דרך לאבחן אותך דרך הפורום, זה דורש בדיקה גופנית ובדיקות דם ואולי בדיקות נוספות. רק לאחר כל הברור זה, יהיה אפשר - אם בכלל - לדעת מהי סיבת החולשה והאם זה מסוכן.

לגבי ה - CMV - מאוד לא סביר, אבל הכל יכול להיות. הסיכון ב - CMV תלוי בעיקר בעיתוי ההדבקה. בכל מקרה, גם את כל זה אי אפשר לדעת דרך הפורום ומציע שפשוט תלכי להבדק ולעשת בדיקות דם

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה