דיוק של בדיקת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי פעם ראשונה שלי בפורומים מסוג זה:) התרגשות!!! מקווה שרק נשמח פה כולנו..בהריונות רצויים ובריאים.
    רציתי לשאול בנות שכבר יודעות שהן בהריון או היו,
    אני בדרך כלל מקבלת בין ימים28 ל-34. לרוב כשהמחזור מגיע ביום 34, מקדימים אותו דימומים קלים, או בניגוב או על תחתונית.
    החודש הגעתי ליום 34 כשאין לי שום דם ושום כלום!
    ביצעתי בדיקת הריון אחר הצהריים, ויצאה שלילית.
    האם הגיוני שהבדיקה תראה תוצאה שלילית כאשר ההריון קיים ומתהווה או שלרוב ביום בו אמור להיות המחזור עצמו- יש סבירות גבוהה שאם היה הריון התוצאה היתה חיובית, ולכן הבדיקה הראתה בסיכוי ניכר שאין הריון?
    תודה

הכל בעתו ובזמנו!
2 תגובות
עמוד 1
  • הדבר הכי מדויק ונכון הוא בדיקת דם לגילוי בטא.
    אני במקומך הייתי מחכה עוד יומיים עושה בדיקת דם וזהו.

הבדיקות הבייתיות מאוד מדויקות.
    לא ידעתי עד כמה...
    היה לי מקרה שהיה לי איחור של שבועיים (והמחזור שלי מגיע בזמן) עשיתי כמה בדיקות ביתיות וכולם יצאו שליליות ובאמת קבלתי אחרי שנרגעתי מההתרגשות והלחץ.
    לעומת זאת... כשנכנסתי להריון הבדיקת הריון זהתה מיד! ואפילו שזה לא היה שתן של בוקר. (אומנם הפסים היו מאוד חלשים)
    למחרת עשיתי שוב בדיקה בייתית ויצא אותו הדבר ובאותו היום עשיתי בדיקת דם שהודיעה לנו סופית שכן.

בהצלחה,
    ורד.

• אני יכולה לספר לך על עצמי, שרק כשהיה לי איחור של יום אחד עשיתי בדיקת ביתית בצהריים שהראתה חיובי. היום בבוקר עשיתי בדיקת דם ואני אכן בהריון.

ממליצה לך לעשות היום בדיקה ביתית, שזה כבר איחור של יום. ואם עדיין לא קיבלת תעשי בדיקת דם.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה