יש סיכוי להריון תקין? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אני ממש בלחץ.. מקווה שמישהו יגיב.. הפסקת גלולות 09/03 וסת אחרונה התחילה בתאריך 09/03 בתאריך 19/4 ביצעתי בדיקת דם - הבטא יצאה 167 בתאריך 23/4 התחילו הפרשות חומות בתאריך 26/4 הייתי אצל רופא - בבדיקת אולטרסאונד לא ראה כלום ואמר שהדם הוא דם ישן, איך שחזרתי ממנו הביתה התחיל לי דימום שכבר נראה כמו מחזור - הבנתי שכנראה ההריון נפל (הריון כימי) - הדימום שנראה כמו מחזור נגמר בתאריך 30/4 היום 4/5 ביצעתי בדיקת דם והבטא יצאה 1493 מה הסיכוי שאני בהריון תקין?? מחר יש לי אולטרסאונד ואני בלחץ מטורף - אם יש מצב שאני בהריון תקין, לאיזה מצב לצפות בבדיקה? מה אמורים כבר לראות?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בהחלט יש מצב להריון תקין

ד:"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה