צילום רחם- המלצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,

לאחר כמעט שנה של ניסיונות נשלחתי לביצוע צילום רחם-היסטוגרפיה. המליצו לי על ד"ר דניאל טוגנדרייך.רציתי לשמוע חוות דעת נוספות, האם מישהי הייתה אצלו או אם יש המלצות על רופא אחר, בין אם בצורה פרטית או דרך קופת חולים (אני בכללית).
    תודה רבה

קרן
2 תגובות
עמוד 1
  • הי קרן,
    עשיתי בקופה.
    כלומר נתנו לי הפנייה לאסותא בתל אביב (כך שזה מומן לי ע"י הקופה). אין לי מושג מה היה שמו של הרופא. לא עניין אותי מי הוא ומה הוא.
    הבדיקה הייתה מעט כואבת (אל תקראי על זה הרבה באנטרנט אני אסכם לך- חוויות מחרידות)
    אבל ממש בקטנה. הלכתי עם הבן זוג לתמיכה.
    נתנו לנו תוצאות במקום וזה הכל. אציין שאומרים שאחרי הבדיקה הזו יש יותר סיכוי להקלט. (לא אחוזים דרמטיים)

בעייני זה בזבוז של כסף ללכת לפרטי על בדיקה כזו. בנוסף אין שום ביטוח בריאות שיכסה את הבדיקה הזו.

לשיקולך,
    בהצלחה.
    ורד
  • אני ביצעתי את הבדיקה אצל טוגנדרייך באופן פרטי. הוא נחשב לרופא הטוב בארץ בביצוע בדיקה זו וגם היחיד שפותח סתימה של שחלה במידה ויש...אני שקלתי רבות אם להשקיע בכך כסף אך מאחר שזו בדיקה חודרנית לאיבר שהכי חשוב לי לא רציתי לקחת סיכונים. בהצלחה;)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה