ערכי בטא אחרי גרידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד״ר,
    אני כשלושה שבועות לאחר גרידה שבוצעה בשבוע שש missed. היה לי דימום במשך שבועיים שהלך ונחלש ביומיים האחרונים אך היום התחדש בעוצמה. הייתי קצת מודאגת כי יצאו לי קצת קרישי דם אז ניגשתי למיון.
    ככל הנראה מדובר בדימום ווסתי אבל ערכי הבטא יצאו 435. בבדיקת האולטרסאונד לא ראו שארית ( נבדק על ידי שני רופאים). בכל זאת התייעצו עם רופא נוסף ששאל מה היו הערכים ההתחלתיים. ובכן, הערכים ההתחלתיים היו מעל 20,000 אז הוא אמר שבגלל זה כנראה הבטא עדיין חיובית. שחררו אותי וביקשו שאעשה מעקב בטא עוד כמה ימים. כעת השאלה, האם ייתכן מצב שיש שארית והם לא ראו אותה? האם יש תקדים למצב כזה שהבטא חיובית לאחר הפלה ללא סימנים לשארית?
    תודה מראש, כפי שאתה רואה אני מעט לחוצה :(
    דניאל
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כן, תתכן בתא חיובית ללא שארית. כשם שתתכן שארית עם בתא שלילי
    לא תמיד קל לזהות שארית בחלל הרחם, כך שכן, יכולה להיות שארית שלא תראה באולטרה-סאונד (נדיר, אך אפשרי)

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה