שמן זיר פלוס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בשבוע 21 ויש לי דקירות קלות ולפעמים דקירות חזקות בצד ימין אני ממש סובלת לא יודעת מה לעשות האם זה מסוכן אני צריכה לחשוש?
    בעלי התיעץ עם רב מקובל והוא נתן לו את השמן זיר פלוס שזה שמנים ארומטיים טהורים שאני אשתה כל בוקר 10 טיפות השאלה שלי אם זה לא מזיק להריון והאם מותר לשתות.
    תודה מראש
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני לא מכיר את השמן זיר, בעיקרון שמנים לא אומרים להזיק ואני גם מניח שהרב יודע לתת דברים שאינם מזיקים. אבל, בלי לראות את ההרכבה המדויק של תכולת זמן הזיר, איני יכול לדעת בוודאות.
    בכל אופן מציע כי תלכי להבדק ושלול סיבות מסוכנות יותר שיכולות להסביר את הכאב: צירים, אפנדציטיס ועוד...

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה