יום מחזור 19 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    אנחנו מנסים להיכנס להריון כחודש וחצי, לפני כן השתמשתי בנוברינג כ-6 וחצי שנים.
    בניסיון הראשון להרות, בחודש הקודם זיהיתי ביוץ באמצעות ביוצית, כאבי בטן בצד שמאל ותחושת צוואר רחם גבוה ורך. בבדיקה שגרתית אצל רופאת הנשים היא אישרה לי שאכן בייצתי...אבל קיבלתי מחזור טבעי ראשון כעבור 33 ימים ממחזור הדמה של הטבעת.
    עם זאת, החודש יותר קשה לי לזהות את הביוץ. היום זהו כבר היום ה-19 למחזור, הערכה מראה תוצאה שלילית כבר מהיום ה-10, והיום במהלך בדיקת צוואר הרחם שמתי לב לדימום קל ביותר על אצבעותיי, שאילולא הייתי בודקת, אפילו לא הייתי רואה אותו על נייר הניגוב.

מה לדעתכן משמעות הדימום? קראתי שייתכן ומדובר בביוץ אבל זה לא מסתדר עם התוצאה השלילית של הערכה שכאמור חודש שעבר עבדה כמו שצריך...
    אציין רק שאנחנו בכל מקרה מנסים יום כן יום לא החל מהיום ה-7 למחזור, כשפסק הדימום..

אשמח לתשובות,
    תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה