מתחילה להילחץ :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, חדשה פה ובא לי קצת לשפוך את הלב... מנסים כבר מעל לחצי שנה, ליפני זה הייתי גלולות 8 שנים. עשיתי בדיקות דם ואולטרסאונד והכל תקין, למרות שהמחזור מאז שהפסקתי עם הגלולות לא סדיר ועדיין חצי שנה ועדיין אין הריון.
    מתחילים לחשוש קצת, אולי משהו לא בסדר? מה השלב הבא? מה עושים?
    אוף! לא מדיינתי שזה יהיה כל כך מתסכל וארוך :(
5 תגובות
עמוד 1
  • דבר ראשון לחץ לא עוזר פה....
    באמת קצת קשה לא לפחד כזה לא מצליח, אבל כולנו היינו או עדיין באותה סירה,אז את בחברה טובה.
    קצת סדר, העובדה שלקחת גלולות כך וכך שנים לא אמורה לשנות משהו, אלא אם עכשיו היית מגלה שהמחזור שלך לא סדיר ברמה שאת לא מקבלת כמה חודשים. זה לא המצב להבנתי אז נעבור הלאה.

בבדיקות דם את מתכוונת פרופיל הורמונלי? באולטרסאונד את מתכוונת למעקב זקיקים?
    הבן זוג עשה בדיקת איכות זרע?

יש דבר כזה שנקרא "אי פריון על רקע לא מוסבר" אתם אולי שם. עקרונית אומרים שאם לא הצלחתם עד שנה רק אז אפשר להגדיר את העניין כך...
    בכל מקרה אני ממליצה לך לא לחכות, אם אפשר לשקר קצת לרופא נשים ולהגיד שאתם מנסים כשנה. ואז יעבירו אותך לרופא פריון במיידי.
    את בכל זאת בכל שלב יכולה להחליט שאת נגשת לרופא פרטי, זה כמובן עולה הרבה יותר וזה לא בהכרח יעזור אבל זה אולי ירגיע אותך ויתן לך תקווה חדשה.
    האפשרויות הן:
    1. הזרעות-הכוונה ללקיחת זרע שעה עד שעתיים מראש מהגבר ואחרי שהזרע עבר מניפולציה קטנה מחדירים לך לנרתיק את הזרע (הזרע בשלב הזה עבר בעצם השבחה) ההחדרה היא דרך צינורית, לא משהו כואב במיוחד. לפני שעוברים לשלב הבא רוצים למצות את השלב הזה עם הורמונים וכמה מחזורים של הזרעות. (כאן זה קצת תלוי בת כמה את, ככל שאת יותר מבוגרת ירצו לצמצם את הזמן מעבר לIVFׂ)
    ההורמונים שנוטלים משתנים מאישה לאישה ומרופא לרופא. הרעיון הכללי הוא שבדרך כלל זה בהזרקות. קצת לא נעים אבל אנחנו גיבורות בפורום הזה...
    2. צילום רחם- בדיקה שמנסה לאבחן האם יש איזה סתימה באזור הרחם, הבדיקה לא אמורה להיות כואבת מדיי (בבקשה לא לקרוא על זה באנטרנט זה מלחיץ) אומרים שאחרי הבדיקה הזו יש יותר סיכוי להריון.
    3.IVF - אופציה שכאמור תנתן לכם רק אחרי כמה מחזורים של הזרעות, לא תענוג גדול אבל בהחלט עובד- אני נכנסתי להריון בהפרייה הראשונה.
    4. להוסיף טיפולים אלטרנבים כמו דיקור סיני או משהו מרגיע אחר. שוב.. לא בדיוק יכניס אותך להריון אבל אולי ירגיע ויכין אותך לבאות..

בהצלחה!
  • היי
    קודם כל מנסיון אני יכולה להגיד לך שלחץ לא עוזר פו בכלל ולצערנו משפיעה עלינו בצורה רעה על הכניסה להיכנס להריון
    ואני שוב מצטרפת לורד ונכון שמותר לך לפחד זה נורמלי גם אני אני הייתי טרודה ומפוחדת לקראת השלב הבא (שהתחיל כטיפולי הםריה ) והיו ימים שלא ראיתי אור אופטימי
    רק שהכל הובן לי אחרי בדיקות מסויימות שכמו שורד ציינה שחשוב לעשות אותן ועלו על הבעיה קצת הרפתי ונרגעתי והתחלתי להסתכל בחשיבה חיובית על הטיפולים יכול להיות שהמקרה שלך הוא לא שלי בכלל וכל מה שאת צריכה זה לבדוק טוב טוב את ההדיקות ולראות מה הרופא יגיד לך
    והכי חשוב זה לא להיות בלחץ חצי שנה זה לא הרבה ויכולה לבוא הפתעה אני אומנם נכנסתי בהפרייה ראשונה אבל אחרי שנתיים של ריצות ותסכולים
    ועוד דבר מניסיון לא לקרוא שום דבר באיטרנט סתם מכניס ךיותר לחץ ותסכול הכי טוב לדבר עם הרופא על הכל ואם הרופא לא נותן לך מענה להחליף רופא
    שיהיה בהצלחה ובשורות טובות;)
  • אני מצטרפת למיכל,
    ל-א לקרוא באנטרנט, יש מלא מקרים ומלא סוגים של בעיות,
    והבעיות הללו סביר להניח לא קשורות אליכם בכלל.

מצטרפת מאוד לדברי מיכל בנוגע לרופא, אם הרופא בקופה לא נראה לך תנסי להחליף רופא בקופה, אם הבא לא נראה לך תחליפי לפרטי.

איך תדעי אם הרופא טוב: (וכוונתי לא בהכרח ברמה המקצועית)
    1. חשוב שהוא יהיה אופטימי, את באה עליו ושואבת עידוד.
    2. יודע לעבוד עם הנתונים שלכם ולא עושה סיפור מכלום. מישהי סיפרה לי שרופא אמר לה "אין לנו עם מה לעבוד" איזה מין רופא אומר את זה?! רופא אמור לתת טיפול תרופתי לשנות אם משהו לא עובד עדין.
    3. שיבין גם את הפאן הפסיכולוגי, זה מאוד מתסכל לא להצליח (בגלל הרבה סיבות רובן חברתיות) ואת רוצה שהוא יבין את זה.
    4. שיהיה אנושי ושתחבבי אותו. סובקטיבי מאוד, אין לי מה לפרט.

באופן כללי כדאי לשלב תזונה וספורט ואפילו דיקור סיני.

בשורות טובות, בלי לחץ ויאללה לעבודה
  • היי שוב
    לגמרי למשל אני ובעלי הלכנו לרופא בקופה והוא רק הצליח לבאס אותי יותר ולייאש עד שהחלטתי ללכת לפרטי כמובן ואחרי 2 פגישות מצאו את הבעיה
    ומאידך חברה שלי נפלה על רופא מלאך מהקופה שעודד ועזר והיא נכנסה מהפריה לתאומים אז הכל תלוי והכל מזל
    אבל אם לא נראה לך ישר תחליפי אין טעם לחכות אפילו יום נוסף
    שוב בהצלחה
  • אין סיבה להיות בלחץ
    אפילו שהוא ממש מובן ברגעים כאלה
    אני ממליץ לנסות להסדיר את המחזור בעזרת דיקור סיני או צמחי מרפא
    ולגבי הלחצים, אני מזמין אותך להוריד מדיטציה שהכנתי בדיוק לנושא הזה, אני בטוח שהיא תעזור להקל קצת -
    http://women.edennaama.com/%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%98%D7%A6%D7%99%D7%94-%D7%9E%D7%99%D7%95%D7%97%D7%93%D7%AA-%D7%9C%D7%94%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%9E%D7%AA%D7%97%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%A4%D7%AA-%D7%98/
    רפואה סינית לנשים
    http://women.edennaama.com
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה