הריון בסיכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום...אני סובלת מיתר לד' שהתגלה במקרה בשבוע 10. היום אני בשבוע 19+4. והרופאת נשים שלי אמרה לי לבצע מעקב לד בבית וליטול אספירין....
    עד ליפני שבועיים הלחצי דם היו בין 140/90 ל 150/100..... כעט כבר פעם שלישית בשבועיים הללו 158/98, במדידה חוזרת 154/96 וכעבור שעה 134/87. לרוב זה קורה בעבודה ( מתחיל מכך שנסתמות לי האוזניים, לחץ על הרקות, טשטוש ראיה בצדדים לעיטים ואחכ גם צפצופים באוזניים וניצוצות בעיניים) אך לא תמיד אני מרגישה...למשל היום הלכתי לעשות בדיקת שתן לתרבית בגלל כאבי בטן, מדדו לי לחץ דם: בסביבות 154/94 בשתי מדידות עוקבות ולא היו שום סימנים מקדימים...אז נתנו לי חופש מחלה ואמרו שממש לא בריא לעבוד עם לד' כזה ( במיון יולדות).......וזו לא הפעם הראשונה. ( שכחתי לציין שאני אחות במחלקת תינוקות)
    השאלה שלי האם כדאי/ צריך לבקש שמירת הריון? או שמה עליי לעשות?משום שלא נעים לי שלפחות פעם בשבוע אני לא מרגישה טוב ובאמצע המשמרת מקבלת חופש מחלה או שתיים והולכת.....
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

בעיקר את צריכה טיפול תרופתי לאיזון לחץ הדם
    וכן בדיקות דם ושתן, לוודא שאין פגיעה באברי מטרה (ייתכן שעשית)
    יתר לחץ דם לגשעצמו אינו תמיד סיבה לשמירת הריון, אבל אפשר לנסות ולבקש אישור על כך מביטוח לאומי

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה