חדשה פה:) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ובעלי מנסים כבר 7 חודשים להכנס להריון דבר שגיליתי שהוא ארוך ומלא בתסכול :/ הייתי בטוחה שזה ילך הרבה יותר בקלות במיוחד שסביבי כולם בהריון פתאום...
    המחזור שלי ארוך ולא סדיר בכלל יכול להגיע ל46 ימים. לפי הרופא נשים מקלות הביוץ לא מזהות את הביוץ שלי במדוייק אז זה דיי הימור מנסים לקיים יחסים יום כן יום לא בסביבות תקופת הפוריות המשוערת....
    אני גרה במיאמי מה שאומר שהרפואה פה קצת שונה מבארץ..
    יש למשהי טיפים לזיהוי מדוייק יותר של ביוץ? ניסיתי חום השחר גם לא עבד יותר מידי וכנל לגבי בדיקת הפרשות
    דיי מתוסכלת.. מתי לדעתכן צריך להתחיל בדיקות של פוריות???

תודה לעונות :)
7 תגובות
עמוד 1
  • שכחתי לציין אני בת 25
  • היי חסויה, יכולה להגיד לך את התשובה הרגילה - שנה.

אני פניתי כבר אחרי 4 חודשים כי אני מאוד מדויקת עם הביוץ... עשו לי פרופיל הורמונלי וגיליתי בעיה בבלוטת התריס (טיפלתי בה) ובעלי צריך לעשות בדיקת זרע...

לא מאמינה שיזרקו אותך מכל המדרגות אם תבקשי בדיקות...

ואני עדיין מנסה ומצפה לבשורות טובות, בהצלחה (:
  • אין לי טיפים לזיהוי ביוץ. אני גם הייתי מדויקת בזה למדיי...
    אני לא ככ יודעת איך הרפואה עובדת במיאמי... תצטרכי לעזור לנו פה לעזור לך...
    אז כמה שאלות:

1.יש לך אפשרות להשיג בקשה למעקב זקיקים, הבדיקה מאבחנת מתי יש ביוץ (בישראל זה דרך רופא נשים רגיל, הבדיקה הזו היא תכלס בדיקת אולטרסונד וגינלית, לבדיקת הזקיקים שיוצאים מהשחלה בזמן שלקראת הביוץ, עקרונית אמור לצאת רק זקיק אחד גדול, הרבה קטנטנים שלא התפתחו למשהו רציני, חוץ מזה בודקים בבדיקה גם את עובי רירית הרחם שמשפיעה גם היא על סיכוי ההשרשות של העובר)?

2.מאיזה חודש נחשב הנסיון שלכם לנסיונות כושלים?? בישראל כמו שענבל אמרה זה שנה... ארה"ב קצת פחות בעד ילודה אז יש מצב שאצלם זה יותר- פער תרבותי כזה...יהיה לך בעיה לסמוך על תשובה מבנות מישראל שלא מכירות את הרפואה שם (כמובן כולל אני :) )

3.איזה בדיקות פוריות מציאים לכם שם? בישראל בודקים פרופיל הורמונלי (בבדיקת דם), כלומר כמה ערכים שבודקים את התקינות שם ויש מצב שיבקשו ממך לעשות את זה כמה פעמים, בהמשך אפשר לעשות צילום רחם. הגבר צריך לעשות בדיקת זרע, בבדיקה הזו צריך לתת זרע, ויש מגוון ערכים דיי קשים להסבר- תנועה, כמות, איכות וכדומה.

זהו, זה השאלות שלי לבנתיים, כשתעני על השאלות האלה תהיי מעט יותר חכמה.

בואי נגיד שנסיונות כושלים נחשבים לאחר שנה של נסיונות כמו בישראל, אני ממליצה לשקר בכל מקרה להגיד שאתם מנסים יותר זמן (אני באופן כללי לא בעד לשקר אבל בנושא הזה בשביל להתקדם מהר אני בעד. אני לא עשיתי את זה ואני מתחרטת על זה בגדול, החלטה שלך)

• תודה ורד על המידע :)
    הפסקתי גלולות בחודש אוקטובר ואז לקח לי 46 ימים לקבל את הווסת הראשונה .. כבר הייתי בטוחה שאני בהריון חח הייתי מהנשים האלה שבטוחות שמפסיקות גלולות וישר נכנסות להריון :/
    הייתי אצל רופא הנשים שלי לפני כמעט 4 חודשים לבדיקת פאפס והתייעצות לגבי זהוי הביוץ היות ואני מקבלת ווסת פעם בחודשיים פלוס מינוס הוא כמובן אמר לי מה שאת אמרת שרק לאחר שנה של נסיונות מתחילים לעשות בדיקות אבל זה פשוט נראה לי בזבוז זמן למה לחכות שנה כדי לגלות שיש בעיה ואז לוקח עוד תקופה לנסות לתקן אותה.. אני בהחלט אקבע תור לרופא נשים אחר ואסלף קצת את הזמן שאנחנו מנסים
    פשוט כל חודש אמרתי עוד נסיון אחד וכולי תקווה ואז האכזבה מגיעה ..
    אני אעדכן בהמשך ... מקווה לבשורות טובות ??
  • בשורות טובות יקירתי
    וכמו שורד אמרה אני מאוד בעד להתחיל את כל הבדיקות למה לחכות וכן אם צריך להגיד שמנסים שנה ו...
    שיהיה בהצלחה;)
  • הי חסויה,

אני הלכתי אחרי 8 חודשים לרופאת נשים שגם המליצה לי לחכות עוד קצת לפחות שנה.
    הייתי ילדה טובה וחיכיתי ואז אחרי שנה הלכתי לרופא נשים אחר שאמר לי- למה חיכית ככ הרבה? את כבר בת 31!

להוציא את העובדה שהוא גרם לי להרגיש חצי בקבר כבר ותחושה נוראית- בדיעבד- באמת ממליצה לך אם את מרגישה לחץ להתחיל, לפחות בדיקות, פרופיל הורמונלי בדיקת זרע והכל.

אנחנו כבר שנה ושלוש מנסים- עד עכשיו בתחום הבדיקות עוד לא התחלנו שום טיפול, זה לוקח זמן.

בהצלחה!
  • תודה לכולכן באמת זה איפשהו מרגיע לדעת שיש עוד בנות שעוברות את מה שאני עוברת כי זה לפעמים מרגיש כאילו לכולם הולך בקלות ורק לי קשה:/
    אז תודה רבה באמת מאחלת לכולכן פרי בטן במהרה בעזרת השם ??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה