האם יש צורך בשמירת הריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום ד"ר ותודה על כל תשובותיך.
    אני בשבוע 26+6. התאשפזתי לפני כשבועיים עם צוואר מקוצר שהגיע ל 9 מ"מ, ושוחררתי עם צוואר באורך 25 מ"מ שנשאר יציב בשבוע האחרון, עם פנלינג קטן של 0.50 מ"מ.
    1. האם לדעתך המצב מצריך שמירת הריון? הרופא המטפל שלי טוען שאני יכולה לחזור לעבודה (העבודה כוללת עמידה מרובה) ואני מאוד חוששת לחזור כך לעבוד.
    2. האם טיפול באוטרוגסטן אכן הוכח כיעיל בשמירה על אורך הצוואר? האם עדיף לבצע קשירה? (יודעת שכבר לא מבצעים בשבוע כמו שלי אבל שואלת להריונות הבאים מכיוון שבעיית הצוואר הייתה גם בהריון קודם).
    אציין שבהריון הקודם הייתי בשמירה וילדתי בשבוע 40 .
    תודה רבה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. הייתי ממליץ על שמירה
    2. אין צורך בתפר, גם לא בהריון הבא

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה