השתרשות , הריון , גלולות ? מבולבלת. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, לוקחת גלולות סרזט כשנה (בגלל מיגרנות מסוימות ואי סבילות לאסטרוגן לא בגלל הנקה). לא חוויתי הריון ראשון. לאחר כמה חודשים עם הגלולות הפסקתי לקבל מחזור, תופעה שמוגדרת תקינה. יש לציין שנבדקתי על ידי רופאי נשים שתיארו את התופעה כתקינה. מה שכן המחזור שלי היה סדיר לפני כן. כל 25 לחודש.

הגלולות האלו אינן בטוחות ב100 אחוז , אך ב80 אחוז בערך. ושמעתי על בנות שנכנסו איתן להריון..אני מקפידה מאוד על שעת הלקיחה ולא מפספסת אף כדור.

לפני בערך כשבוע החלו דימומים חומים שנעלמו בערך אחרי יום והורגשו בעיקר בניגוב הם שונים במרקם שלהם מדימומים של מחזור.. כמו כן יש לציין שמעולם לא סבלתי מתופעה דומה.והיום חזרו הדימומים אך הפעם בצבע יותר ורוד אדמדם
    לפני כיומיים ביצעתי בדיקת הריון שיצאה שלילית. כמו כן המחזור אמור להגיע עוד ארבעה ימים או חמישה. ואני מנסה לא להכניס את עצמי לסרטים. אבל יכול להיות שזה דימום השתרשות ? הבטן שלי מרגישה נפוחה ואני סובלת מכאבים בחזה....

מה אתן אומרות אשמח לייעוץ ולהרגעה.
1 תגובות
עמוד 1
  • הי מיכל,
    הכל יכול להיות...
    בדיקה ביתית (לפי דעתי) מאוד אמינה כך שאני נוטה להאמין שאת לא בהריון.
    את כמובן יכולה ללכת לרופא נשים (או רופא משפחה) על מנת לקבל מרשם לבדיקת דם (בטא)

בכל מקרה הסימנים שאת מרגישה לא בהכרח מעידים על הריון.

קראתי על הכדור הזה קצת, יש לו סיכויים של 98% למניעת הריון (שזה דיי דומה לשאר הכדורים) ובכל זאת אחת לכמה יש מישהי שתיפול דווקא ל2% האלה...

אני בספק גדול אם את שם...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה