גם אני רוצה כבר ילד :) עזרתכן ודעתכן בדחיפות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ,
    אז ככה הפסקתי עם הגלולות לפני כחודשיים ( בדיוק ביום שהתחתנתי ) 3 ימים אחרי החתונה ב 12.3 קיבלתי מחזור .. ולאחר מכן קיבלתי ב 18.4 .. אציין שמאוד ניצמדתי או לפחות ניסיתי להבין מתי הביוץ שלי והיינו פעילים ככה במשך שבוע שבוע וחצי כמעט כל יום . החל מה 3.5 ( שזה פחות או יותר התאריך שמתחיל הביוץ אבל גם בזה אני לא בטוחה )
    עד כה לא קיבלתי מחזור .. ב 17.5 הופיע לי כתם קטן כתום . חום אדום כזה לא ממש חזק ..
    ואני עדיין מחכה למחזור .
    עשיתי בדיקת הריון אבל אני לא יודעת אם עשיתי אותה בזמן או שזה היה מוקדם מידי .. עשיתי אותה ב 19.3 והתאכזבתי .. מעברלזה אני לא מרגישה עוד סימנים להריון .
    אחוזת תקווה שאני כן
    אם אכן הייתי בהריון לא הייתי צריכה לראות את זה בבדיקה ??
3 תגובות
עמוד 1
  • אני מודה שלא הצלחתי להבין את התאריכים בכלל... עזבי תאריכים...
    באופן כללי את מקבלת מחזור באופן סדיר מאז שהפסקת את הגלולות, נכון?
    לפי מה שהבנתי אז כן...
    עשית בדיקה ביתית והיא יצאה שלילית, נכון?
    להבנתי כן...
    2 אפשרויות:
    1. תחכי עוד כמה ימים, לי פעם איחר קרוב לשבועיים הבדיקה הבייתית אכן אמרה שאני לא בהריון. צדקה.
    2. תעשי בדיקת דם (בטא), צריך בשביל זה מרשם רופא (משפחה או נשים)

לפי מה שכתבת אי אפשר לדעת האם את בהריון או לא... כל אחת והגוף שלה.

בשורות טובות והצלחה,
    לצערנו הגוף שלנו לא כל כך עובד לפי הרצונות שלנו, אני מזדהה מאוד אם המחשבה שאם הפסקתי גלולות זה סימן שאני עוד רגע בהריון אבל בין הרצון הזה לבין המציאות יש לעיתים פער. כולי תקווה שאת לא שייכת לפורום הזה באמת ובעזרת השם תכנסי להריון במהרה (סה"כ לא הצלחתם חודשיים, זה כלום).
  • היי אני חדשה פה...
    המחזור מאחר לי כבר כמה ימים כואב לי בחזה מידי פעם יש לי דקירות ממש חזקות בבטן כאבי גב מצבי רוח משתנים הפרשות צהובות יכול להיות שזה הריון?

• הי 1234, ברוכה הבאה.
    אם מאחר לך כמה ימים את בהחלט יכולה לעשות בדיקה ביתית (בבוקר)
    ואם היא יוצאת חיובית אז כדאי לגשת לעשות בדיקת דם-בטא.

בשורות טובות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה