זקוקה לעידוד- בטא נמוכה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני חדשה כאן.
    למישהי יש סיפור חיובי על תחילת היריון עם בטא נמוכה?
    עשיתי בדיקה ראשונה ויצא לי 309, לאחר יומיים 790 אז יש הכפלה אבל היו לי יומיים של הפרשות חומות שפסקו ויש לי כאבי מחזור שבאים והולכים בגלים.
    הרופאה שלחה אותי לעשות עוד בדיקת בטא שבוע הבא. משום מה לא יוצא לי מהראש הפחד מהיריון חוץ רחמי ועוד דברים נוראיים כאלו
5 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה
  • קודם כל יש הכפלה.
    הריון חוץ רחמי קשור בבטא שלא הוכפלה (וגם זה כמובן לא וודאי כיוון שכל אישה והגוף שלה)
    הריון כימי קשור באי הכפלה או נסיגה של הבטא. (וזה לא הסיפור כרגע)
    יותר מדאיג (אני מניחה שגם את הרופאה) שיש לך הפרשות וכאבי מחזור.העניין שאי אפשר לעשות אולטרסונד כי לא יראו כלום.

אז מה שיש לך לעשות זה לחכות ולעשות בטא שוב כמו שהרופאה ציינה.

תהיי פעילה (משפחה וחברים) ואל תחשבי יותר מדיי.

בשורות טובות.
  • כבר אין את ההפרשות! היו רק במשך יומיים וגם לא חום חזק, מוקה כזה, סליחה על התיאור....
    מה שמלחיץ אותי זה שהבטא היתה נמוכה מלכתחילה וכאבי המחזור שמגיעים לעיתים.
    זה לא היה לי בהריונות הראשונים למעט בשבוע הראשון וגם אז הבטא היתה בשמיים!
  • לא הבנתי מה נמוך פה? 300 בבדיקה ראשונה זה נמוך?!

בבדיקה הראשונה שלי היה בטא 58 (פי 5 ממה שצריך וההריון ברוך השם בריא) וחשבתי שזה ממש גבוה... בבדיקה הראשונה אמור לצאת מעל 10. לך יצא פי 300!!!!

כאבי מחזור (סוג של) זה גם הגיוני במידה מסוימת.

יקירה, את לחוצה על לא כלום.

• 300 נחשב לנמוך. נכון שהיריון זה מעל לחמש אבל בדרכ מצופה שהבטא תהיה לפחות כמה אלפים, בעיקר אם הביוץ קורה בזמן כלומר אחרי 14 יום.
    בהיריון של הקטן שלי, בבדיקת בטא שעשיתי שבוע של איחור הבטא עמדה על 21 אלף! זה גבוה.
    אני מקווה שפשוט מדובר בביוץ מאוחר, הלוואי!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה