אשמח לעידוד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, פעם ראשונה כותבת פה . מקווה שהגעתי למקום הנכון.
    אני בת 39. התחתנתי החודש:)
    כשבועיים לפני החתונה גיליתי שאני בהריון.
    חודשיים לפני כן עברתי הפלה באמצעות ציטוטק בשבוע 6 כי הבטא נתקעה על 450 וההריון לא התפתח..(הוא אפילו לא ממש התחיל , לא ראו כלום) שנה שעברה, עברתי גרידה בשבוע 8 כי היה רק שק ריק ללא עובר..
    לכן כשגיליתי שנקלטתי בפעם השלישית לא מיהרתי לשום בדיקה.. חיכיתי לעבור את החתונה בשלום.. אתן יכולות להבין כמה טראומתי עבורי הפך להיות הריון.
    שמרתי הכל "בבטן" שבועיים שלמים, הרגשתי רע אבל פחדתי פחד מוות לבדוק.
    לפני שבוע, כמה ימים אחרי החתונה הלכתי לבדיקת דם.. יצא לי בטא 42,520 . יומיים אח"כ הלכתי לאולטרסאונד שבו הרופאה ראתה עובר ושמעה דופק :) (תודה לאל).. אמרה שאני בשבוע 7+יום..היום בעצם התחלתי את השבוע ה-8.
    למרות הבשורה, מאז הבדיקה.. אני כל הזמן בחרדה נוראית. בגלל הגיל, ובגלל ההסטוריה.. אני כל הזמן מפחדת שמשהו לא טוב יקרה שוב. בקושי ישנה בלילות. יש לי בחילות, עייפות, התכווצויות בבטן, כל הזמן מרגישה כאבי מחזור..נפיחות בבטן, חולשה.. כל כאב מכניס אותי לתקווה מהולה בפחד. מחפשת סימן בכל דבר.. כל כך רוצה שהפעם זה יצליח. מודעת לכך שהמתח לא תורם לי ושקצת איבדתי פרופורציות..
    אין לי כל כך עם מי לדבר על זה.. לא מכירה נשים שחוו כמוני את התחושות הללו. וגם לא ממהרת לשתף בשלב זה. בן זוגי הציע שאעשה שוב בדיקה רק כדי להירגע וקבעתי תור למחר. גם לבדיקה זו אני הולכת מפוחדת מאוד. האם עדיין יש שם דופק?..האם הכל מתפתח כשורה?..
    האם מישהי יכולה להזדהות עם הפחדים שלי או לשלוח לי איזו זריקת עידוד? :)
    סתם כדי שארגיש פחות לבד..
    תודה..
4 תגובות
עמוד 1
  • ואוו....קודם כל תירגעי.
    החוויות הקודמות שלך היו בהחלט לא נעימות.
    אבל זה לא אומר שגם ההריון הזה יהיה כך.
    תשתדלי להיות רגועה (כן, אני יודעת קל להגיד)
    אבל באמת שהכל לטובה.
    לא הייתי מודעת שהריון של עצמי עד שבוע 12, אז נחסכו ממני הדאגות בשבועות אלו.
    תחשבי חיובי, יהיה בסדר.
  • היי
    קודם כל מזל טוב על החתונה ובשעה טובה להריון קל ותקין
    אני מבינה את החששות שלך לא קל
    אבל תנסי לחשוב טיפה יותר אופטימי שעכשיו כאילו מגיעה לך כל החבילה התחתנת ואת בהריון אין יותר טוב מזה;)
    גם ההריון שלי מלוו בחרדות מידי פעם כי היה לי קשה להכנס להריון אז ככה שאני מבינה קצת לליבך
    אבל באמת תנסי להדחיק קצת את החרדות אני גם צנסה
    ותאמיני שהפעם תהני מכל ה9 החודשיים מלאי ציפייה ובסוף יוולד לך נסיך או נסיכה בריאים ושלמים
    בשורות טובות
  • הייי.. מבינה את הפחדים שלך אבל את חייבת להיות רגועה... בשביל העובר שלך...המתח והפחד לא יעזרו...ולא יתרמו
    תנסי להמשיך באורך חיים רגיל...תהיה רגועה ואופטימית והכל יהיה טוב בעזרת השם....
  • מזל טוב על החתונה וההריון.
    אני מאוד מבינה אותך, אבל אין משהו שיכול לעזור מלבד עבודה עצמית. ככל הבדיקות יעברו וימשיכו להיות תקינות הפחד שלך ירד אך מניסיון ( שבוע 37 כיום...) לא יעלמו .... זה מגיעה למצב שאני לא נהנת להיות בהריון רק מחכה ליום שהיא תצא ( ב"ה בעוד 10 ימים בדיוק)
    עברתי שתי גרידות בחיי, בגלל עוברים שלא התפתחו והדופק פסק.
    לא שוכחים, אך בהחלט ממשיכים הלאה.

חשבי חיובי ותעיפי כל מחשבה רעה, בעוד כחצי שנה תזכי להחזיק את פרי בטנך והכל יתגמד...
    הריון תקין וארוך

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה