היריון שני-חששות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב לכולן,

אני בת 41,נשואה ויש לי ילד מקסים בן 7 וקצת.
    בעלי ואני מאוד רוצים כבר כמה זמן ילד שני.אך לצערנו, היה לנו נסיון כושל אחד, שבסופו היתה הפלה(טבעית),וזאת אחרי מסכת עינויים שעברתי כמה רופאים שגרמו לי עוגמת נפש.במקביל להפלה, אבי נפטר גם...(אוגוסט האחרון).
    בכל מקרה, לא ויתרנו והמשכנו לנסות להיכנס להיריון. ולשמחתנו נקלטתי עכשיו שוב.ואני ממש בתחילת ההיריון, 5 שבועות. ועשיתי גם בדיקת דם והערך שקיבלתי הינו IU/I 3238.והרגשתי במקביל גם כל מיני לחצים בבטן (שנאמר לי שזה נורמלי עקב התרחבות הרחם). אבל פתאום הלחצים הפסיקו...ואני נכנסתי ללחץ ולפחדים. ואני לא יכולה להפסיק לחשוב שמשהו לא תקין. וששוב זה עלול לקרות לי. ואני כל כך רוצה שמישהו יגיד לי שהכל בסדר! הכל תקין עם ההיריון, ושהכל בראש שלי :((

ZAHAV2016
2 תגובות
עמוד 1
  • אני בשבוע 13(הריון ראשון) וגם אני סביב השבוע ה5 הרגשתי כל מני מיחושים.
    זה ממש בא והולך בלי הגיון של ממש...
    כך שאני חושבת שאין סיבה ללחץ.
  • קודם כל ברוכה הבאה.
    גם אצלי היו מיחושים שפסקו . מה שלמדתי בהריוני הנוכחי, חמישי במספרו עם שניי בנים מדהימים בבית, חשבי חיובי ויהיה חיובי.
    כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה