מחפשת המלצה לרופא/ה נשים סימפטי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • משהי מכירה רופא נשים באזור המרכז, בני ברק, רמת גן, גבעת שמואל מקופת חולים מכבי
    רופא סימפטי ונחמד שיסכים להתייחס גם לאישה בגיל 42 שמנסה להביא ילד לעולם ולא יזלזל וידחה אותי
4 תגובות
עמוד 1
  • אני לא מכירה באזור הזה.

אני בת 29 והרופאים בקופה מתייחסים לא הכי נחמד. זה פשוט נובע מיותר מדיי בנות ולחץ ביום. קצת פחות מהמקרים הספציפיים, לדעתי. אחרי בערך חצי שנה בקופה, החלטתי לעבור לפרטי. אני מאוד ממליצה על ד"ר דניאל זיידמן.
    אני מדגישה שבחירת רופא, זה משהו מאוד סובייקטיבי (ודובר על כך רבות בפורום הזה) ואין להסיק מכך על שביעות רצון עתידי שלך. (לצערי)

עקרונית כל רופא שיראה אותך ירצה לעשות ניסיון אחד לפחות בהזרעה עם הורמונים. ומיד אח"כ לעבור לIVF. וזה ללא קשר לזמן שאתם מנסים להרות. (בגיל שלך, אני מתכוונת.)

בגלל זה אני כבר מראש הייתי פונה לפרטי, אני אסביר עוד קצת למה...:
    1. כאשר עושים הזרעות, ההוראות מגיעות מהאחיות אבל כמובן לפי רצונותיו של הרופא. כך בשלב הזרעות התקשורת היא נוחה מאוד. לעומת זאת בשלב הIVF התקשורת עם הרופא בלבד וזה כבר מאתגר הרבה יותר. הרופאים של הקופה, עובדים בכמה מקומות במקביל וממש לא פשוט לתפוס אותם.
    2.אם תתחילי ישר בפרטי, התקשורת תהיה נוחה תמיד ללא קשר לאיזה טיפולים תעברי. תזכי ליחס חם יותר וזמן ארוך יותר עם הרופא(פי 3 בערך)

• סתם שאלה:
    כשאת הולכת לפרטי, כל מפגש אצלו את משלמת 1,000 ש"ח?
  • ד"ר ברקוביץ מגבעת שמואל עובד גם עם מכבי אני אישית לא הייתי צריכה אבל חברות שלא הצליחו שנים להיכנס להריון פנו אליו והצליחו ! הוא רופא קשוח אך מדהים בתוצאות !
    שיהיה המון בהצלחה !

ל
  • לשאלתך מה אופן התשלום....

התשלום לבית החולים (במקרה של הפרייה) ולרופא הוא בנפרד אבל מבחינת חישוב השכר מחושב לפי מחזור (כלומר חודש)
    כך שיכול להיות שאני אבקר את הרופא כמה פעמים באותו החודש אבל אשלם לו רק פעם אחת...

ד"ר זיידמן גובה 1200 לחודש, עם הביטוח המתאים (מגן זהב במכבי לדוגמא) אפשר לקבל החזר של 50% מהסכום הזה.
    אסותא גובה 740 לחודש ועל זה אין החזר.

אני לא יודעת לתת נתונים של עלות לגביי הזרעות.

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה