היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שלום, ווסת אחרונה ב8.5.16 המחזור לא סדיר (כל 35-37 יום) ולכן יש סיכוי שהיה ביוץ מאוחר. ב8 לחודש ביום 8.6.16 עשיתי בדיקה ביתית שיצאה שלילית. ב10 לחודש עשיתי בדיקה עם קליר בלו ויצא חיובי. היום עשיתי בדיקת בטא שיצאה 145 בלבד. האם התוצאה נמוכה? יש סיכוי שההריון לא תקין? אני צריכה להיות בין שבוע 4 ל5 בערך
2 תגובות
עמוד 1
ממש לא נמוך.... הריון נחשב מעבר ל10. (לי היה הרבה פחות מזה בבדיקה הראשונה ובבדיקה השניה הכפלה או אולי קצת יותר. ברוך השם אני בהריון בשבוע 14) האם ההריון תקין זה לא תלוי בבדיקה הראשונה אלא בשניה. עזבי בדיקות ביתיות בשלב הזה.
את צריכה לעשות בדיקה בעוד יומיים ויש צורך לראות הכפלה. אם יהיה הכפלה אז הכל בסדר לעת עתה. (אם לא, יש 2 אפשרויות למה קורה שם, אני לא אפרט, כי כמובן שזה לא המצב-שומרים על אופטימיות, אם תרצי בכל זאת לדעת ולהכניס את עצמך ללחץ מיותר תוכלי בקלות לכתוב באנטרנט- "הריון חוץ רחמי" או "הריון כימי")
תעשי לעצמך טובה ואל תעשי אולטרסאונד. זה סתם מלחיץ. בשבוע 7 יכולים לראות שק הריון ודופק. לפני זה אין בשביל מה ללכת.. סתם ילחיצו אותך. כיוון שאת לא בדיוק יודעת מתי ההריון התחיל ובאיזה שבוע את, אני הייתי הולכת על הצד הבטוח ומגיע לבדיקה עוד שלושה שבועות מהיום. זה לא שתפסידי משהו.... אין עוד בדיקות נוספות שאת צריכה לעשות בשבועות הקרובים. אז נכון תהיי עוד קצת זמן בחוסר וודאות אבל תאמיני לי שזה עדיף על שאלות ותהיות האם משהו שם לא בסדר.
לא קל להיות בהריון (כמו שלא הכי קל להיות בתהליך פוריות שבו נמצאות חלק מהבנות פה) תמיד יש שאלות וחששות אבל תמיד עדיף ללטף את הבטן ולהתעסק בדברים שמחים. בנימה אופטימית זו אאחל לך הריון תקין, בריא ומלא. ורד.
היי ורד, תודה על התשובה!! קבעתי תור ליום חמישי הקרוב.. מקווה שתהיה הכפלה! תודה רבה על העידוד. מקווה לטוב!