איחור של 6 ימים במחזור ובדיקתת הריון שלילית - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות אני כמו שראיתן באיחור שאף פעם לא קרה לי הייתי אצל הרופאת נשים עשיתי אולטראסאונד ואמרו לי שלא נראה כלום ושיש לי טיפת נוזל ברחם מה זה אומר
2 תגובות
עמוד 1
איחור לפעמים יכול לנבוע מלחץ. לפני הרבה זמן היה לי איחור של שבועיים וזה היה כלום. לא לראות כלום לאחר איחור קטן זה לגמרי הגיוני, וזה עדין לא אומר שאין הריון. לראות נוזל ברחם אחרי איחור קטן בהחלט יכול להעיד על מחזור בדרך.
בפעם הבאה תדעי, אם יש איחור עושים בדיקת דם -בטא. (הפניה אפשר לקבל ברוב קופות החולים גם אצל רופא משפחה) זו הבדיקה הכי נכונה שיכולה להיות בשלב הזה.
בשורות טובות.
היוש
הלחץ לא טוב לנשים שמנסות להכנס להריון בכלל הלחץ משפיע עלינו ולצערנו גם מעכב את הכניסה להריון בזה שהמחזור לפעמיים צאחר וזה כלום
מניסיון לי היה איחור של שבוע והתברר ככלום או יותר גרוע הגיע יום אחד ונעלם ואז התחילו הסרטים והכל בגלל הלחץ תרפי קצת תראי יהיה יותר טוב בשורןת טובות