שלב לוטאלי קצר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בעלי ואני מנסים להיכנס להריון.
    לאחרונה שמתי לב שהשלב הלוטאלי שלי הוא קצר- בערך 10-11 ימים
    חשוב גם לציין שהוסת שלי מלווה בדימום מועט יחסית- זה תמיד היה ככה אבל מאז שהפסקתי גלולות הדימום התמעט עוד.
    הוא נמשך חמישה ימים מתוכם רק יומיים יש צורך בטמפון/ תחבושת.
    שאלות
    1. האם מה שתיארתי מוגדר כשלב לוטאלי קצר?
    2. האם בוודאות שלב לוטאלי קצר מהווה בעיה בכניסה להריון?
    3. מה עושים כדי לטפל בזה?
    4. האם רופא הנשים שלי יסכים לטפל למרות שאני עוד לא מנסה שנה?

אני מאוד לחוצה ועצובה אשמח לתשובות.. תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • לא הכרתי את המושג הזה לפני, טוב ללמוד משהו חדש...

1. נשמע קצר, אם אני מבינה נכון. שלב לוטאלי זה הזמן בין הביוץ למחזור. 10-11 יום זה קצר מהממוצע -14.
    2. קראתי שיש טענות שזה יכול להוות קושי מסוים. אבל הבנתי שהרופאים חלוקים בעניין. בדיקת דם פשוטה של e2 ופרוגרסטרון אמורה לתת לרופא את כל המידע שהוא צריך ולהסביר לך מה המשמעות.
    3.שוב לפי קריאה באנטרנט ככל הנראה נותנים תמיכה של פרוגרסטרון. התרופה נקראת קרינון. תרופה עם מעט תופעות לוואי אבל לא נעימה לשימוש לאורך זמן.
    4. ברור, כי את לא אומרת לו שאת מנסה פחות משנה. סליחה שזה נשמע שאני מעודדת לשקר אבל זה עדיף על בזבוז הזמן. לשיקולך.

בשורות טובות.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה