מעדכנת שסוף סוף בהריון וממליצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לפני חצי שנה נכנסתי לאתר בחיפושי אחר פתרון..לאחר שנה של ניסיונות ללא ההצלחה וללא הסבר/ממצא כל שהוא. דרך המלצות באתר הגעתי למטפלת ברפואה סינית המתמחה בפוריות מעבר למקצועיות, הידע והניסיון הרב שיש לה, היא גם ידעה לתת לי את התמיכה הרגשית לה נזקקתי ולמוסס את החסימות הרגשיות/פיזיות שהפריעו לקליטת ההריון..אחרי כחודשיים וקצת של טיפול בדיקור סיני נכנסתי להריון והיום אני כבר בחודש רביעי..(פחדתי "לפתוח פה" עד עכשיו). אז לכל אלה שעדיין מחפשות מענה, אני ממליצה בחום על מולי-קליניק ושיהיה בהצלחה לכולכן..
2 תגובות
עמוד 1
  • שיהיה במזל טוב והריון קליל ובהצלחה בהמשך...
    בהחלט מומלץ דיקור סיני לפוריות וקליטה
    גם אני התחלתי לפניי חודש וחצי בערך ולצערי הטיפול האחרון לא נקלט
    אבל לא מוותרת וממשיכה ומאמינה...
    בנות ממש מומלץ הדיקור בנוסף המדקר שלי גם עוזר בשיחה בנוסף
    אז שיהיה בהצלחה בהמשך בנות...
  • מנסיון אישי אני ממליצה בחום על דיקור סיני.
    אחרי שנתיים של נסיונות, שני טיפולים בסה"כ הביאו את ההריון המיוחל.
    חשוב לי לכתוב את זה כאן כדי לעזור לנשים נוספות שרוצות ולא יודעות באיזה כיוון כדאי עוד ללכת.

אשמח לשתף גם את שם המדקרת שהלכתי אליה (בירושלים), אם מישהי תתעניין.

כל טוב ובהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה