תוצאות מי שפיר - "בדיקה לא נקיה" - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לאחר שעשיתי בדיקת מי שפיר, והרופא אמר שהיא נקיה וטובה, התקשרו אליי מהבית החולים(מדיקל) שעשיתי בו את הבדיקה, ואמרו שיש "עיכוב טכני" של כשבועיים כי הבדיקה לא נקיה ורק אחרי שהמעבדה תנקה אותה יוכלו לשלוח אותה להמשך בדיקות (כלומר יש להמתין שבועיים למעבדה ועוד 3-4 שבועות לתשובה של הבדיקה).
    מישהי שמעה על כזה דבר?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כיוון שזהו פורום רפואי, רק אני עונה כאן. במידה ותרצי תשובות של שאר בנות הפורום, מציע שתכתבי בפורום התמיכה הכללי.
    ולעניין...
    הרופא שלך התייחס לצבע מי השפיר בעת הבדיקה. מעבר לזה, אני לא מבין מה זה "בדיקה לא נקייה" שדיווחה לך המעבדה. בלי המונח הרפואי קצת קשה לי להתייחס

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה