איך יודעים שיש השתרשות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך יודעים שיש השתרשות, מה אמורים להרגיש?, מישהי יודעת
3 תגובות
עמוד 1
  • מצטרפת לשאלה!??
  • אני מקווה שהתשובה שלי לא תעצבן אתכן, אני מאוד לא מאמינה בסימנים מקדימים להריון.
    אני באופן אישי מעדיפה לדעת בוודאות ולא ע"י תחושות בגוף.
    הגוף שלנו יודע להגיש לנו את התחושות שאנחנו רוצות, זה לא תמיד אמיתי....

אני חושבת שלא הרגשתי כלום....
    מלבד הכאבים שאחרי השאיבה.... כאבי בטן, בטן נפוחה וכאלה. אחרי כמה ימים זה נגמר.
    וחזרתי להרגיש רגיל, הבטן הנפוחה נשארה הרבה זמן אחרי והתחלפה בבטן של הריון (לפחות ככה אני חושבת, אולי זה שומן, מי יודע...?) אני עכשיו בחודש רביעי.

התשובה הכי וודאית שלא תגרום לכן התאכזב סתם זה לעשות את הבדיקת דם או הבדיקה הביתית ואחכ את הבדיקת דם.
    אני יודעת שממש רוצים לדעת לפי הסימנים זה מאוד נורמלי אבל זה פתח עמוק לאכזבות, מניסיון.

בשורות טובות בקרוב :)
  • תודה ורד. אכן, אלך לפי התחושות שלי ולהמשיך לסמוך על בורא עולם.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה